A BOSZORKÁNYOK

Boszorkányok tudják

Tartalom

  boszorkányok tudják

  Katalin93 ápr. Attól még bugyuta az egész, főleg a vége. A 'es feldolgozás is családi kalandfilmként került besorolásra, szerintem abban néhány jelenet ijesztőbbre sikerült, mint ebben.

  Aztán közben jöttem rá, hogy 30 boszorkányok tudják már készült belőle film, szóval megnéztem egymás után mindkettőt.

  boszorkányok tudják

  Ismerve az eredeti történetet,a könyv sztorijához valamelyest hű - ha eltekintünk attól az aprócska ténytől, hogy a norvég kisfiúból afroamerikai lett A 'es verzió után hiányoltam Hathaway ragyáit, de tény, keresek lelki nőt a vigyorral elég jól kompenzálták mindezt.

  A Daisy-s vonal szerintem ügyes plusz húzás volt a történetben.

  boszorkányok tudják

  A 30 évvel ezelőtti sztoriban ugyan tetszett, hogy a filmkészítők nem tudtak belenyugodni a könyv végébe, és vissza kellett varázsolniuk egérből a gyereket, ismerve a a későbbi eseményeket Dahl kikötötte a végrendeletében, hogy csak úgy készülhet újabb film a könyvből,h a nem térnek el annak befejezéstőlígy is megfelelő volt a befejezés, hiszen utal a könyv végére. Összességében nekem tetszett, látványos olykor vicces film volt, Hathaway zseniális.

  Mondjuk a filmet még egy Tim Burton-ös nyomasztó stílusban el tudnám képzelni Adok egy est neki, mert az 5,0 azért gyalázatos!!

  boszorkányok tudják