További cikkeink a témában

Dohányzó társkereső. ildilo 58 éves társkereső

Jani60 éves Társkereső Szabadkígyós Jani vagyok, 58 éves, lakhelyem Szabadkígyós. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon.

3 pofonegyszerű beszélgetésindító - így tudsz beszélgetést kezdeményezni társaságban

Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni! Szívesen csinálnék közös programokat valakivel, akivel vonzódunk egymáshoz.

dohányzó társkereső

A kisugárzás erejében hiszek, ezért néhány tartalmas levélváltás után dohányzó társkereső személyes találkozást pártolom. Robi 43Tompa Sziasztok!

dohányzó társkereső

Most válok a feleségemtől van 2 gyermekem akiket mindennél jobban szeretek. Új életem első lépéseit most kezdem.

Írta: Verticordiadátum: ápr 08,rovat: Párkeresés 0 komment Bármilyen társkereső portálról van szó, legyen az komoly kapcsolatokra specializált, vagy könnyedebb jellegű, egy dologra minden adatlap rákérdez: hogy az illető dohányos-e vagy nem, illetve szívesen ismerkedne-e dohányossal.

Egyenlőre nem akarok komoly kapcsolatot ,előbb szeretnélek megismerni. Szeretek horgászni,szeretem a természetet ,szeretem a hosszú sétàkat ,kirándulásokat. Nagyon szeretek főzni új dolgokat kipróbálni.

dohányzó társkereső

Nem félek a kihívásokról az új dolgoktól. Életvidám Társat keresek! Velem minden ok csak szeretném valakivel megosztani ezt a sok okét!

dohányzó társkereső

Edina 45Balatonboglár Értelem és érzelem Szeretem a kávét Egyelőre a szabadidőm kellemes eltöltéséhez keresek partnert. Nem írok litániát. Igen: kirándulás,zene,jövés-menés ,egy pohár finom bor Nem: mákos tészta "Azért érdemes élni,ami most történik.

dohányzó társkereső

Nem a tegnapért és nem a holnapért. A mostért.

A logika azt diktálja, hogy a dohányos szívesen ismerkedik dohányossal, a nemdohányzó viszont inkább ódzkodik a cigizőktől.