Masticha kedvezmények, kedvezmény kuponok és kódok | akár % | szelo.hu

Egyetlen kupon. További Akciók, mint Vitaminnagyker Kedvezmény Kódok

Nem csak egyenesít, hanem újra is építi a haj szerkezetét!

A bónusz több, mint kupon

Az ár a teljes kezelést magában foglalja! Póthaj esetén felárat számítunk fel, amely a helyszínen fizetendő!

egyetlen kupon

A Cadiveu cég Brasil Cacau Keratinos hajkiegyenesítő kezelése ban indult hódító útjára és azóta több mint 30 országban ért el fantasztikus sikereket. A Cadiveu a világ vezetõ fodrászainak az exkluzív választása, és nagyon keresett a hírességek körében is Los Angelesben, Milánóban, Dubaiban és Párizsban is.

Вязание: КЛАССНАЯ ЛЕТНЯЯ КОФТОЧКА и ЖАКЕТ крючком ОДНИМ УЗОРОМ / МАСТЕР КЛАСС, МНОГО СХЕМ

Tökéletes megoldás a göndör, hullámos fürtök ellen! Minden haj típushoz ajánlott, függetlenül, hogy festett, dauerolt! Akár hónapig tart, majd igény szerint megismételhető!

Vitaminnagyker Akciók - Augusztus 2021

Kiegyenesítő hatása mellett, javítja a haj szerkezetét, minőségét! A Cadiveu úttörõ szerepet játszott a kíméletes hajkiegyenesítõ kezelések létrehozásában. Modern hajkiegyenesítés amely világszerte hódít! Melegollós hajvágás: Melegollóval a hajvágás egyetlen kupon új értelmet nyer. Egy forradalmian új megoldásnak köszönhetően az olló éle melegítve van.

egyetlen kupon

Vágás során a hajvégeket lezárja az olló éle, így a természetes proteinek, valamint a hajnak életet adó nedvesség a hajszálakban marad. Ezzel elősegíti a haj természetes regenerálódását.

Vitaminnagyker Akciók • 55% Kedvezmény • Augusztus

A hagyományos hajvágással a hajvégek lezáratlanok maradnak. Ha az így vágott hajat nem óvjuk a környezeti ártalmaktól, akkor a haj elveszti fényét, erejét és szépségét. A melegolló minden típusú és hosszúságú haj vágásához alkalmazható. Optimális eredményt lehet elérni akár vastag, normál, vagy vékony szálú, rövid vagy hosszú hajról legyen szó. A Brazil Keratinos hajkiegyenesítés tökéletes megoldás a göndör, hullámos fürtök ellen. Ez egy ideiglenes megoldás, amely akár, két három hónapig is eltarthat, majd újra-többször megismételhető.

Vitaminok kuponok kuponkódok - Kuponkószelo.hu

Kiegyenesítő hatása mellett, javítja hajunk szerkezetét, minőségét. A keratin behatol a hajszerkezet belsejébe, és ott helyreállítja a haj szerkezetét, majd védőréteget képez a hajszálon, és megóvja a további sérülésektől. A Brazil hajkiegyenesítés során semmilyen vegyi kezelést nem alkalmaznak, a keratin újrafeltöltésekor helyreállítja a haj szerkezetét és védi a hajat a víz, hő által kapott károsodástól.

A bónusz több, mint kupon Miért bónusz? A kuponok az olcsóságról, az árleszállításról, kiárusításról szólnak, ezzel szemben a piacvezető Bónusz Brigád bónuszai minőséget és hozzáadott értéket képviselnek. Oldalunkon számos lehetőséget kínálunk, hogy éttermeket, szépségszalonokat, szállodákat, egészségügyi szolgáltatásokat próbálj ki kedvezményesen. Több éves tapasztalatunk mutatja: ha a brigádtag jól érezte magát, teljes áron is visszatér, sőt beszámol barátainak, kollégáinak, családjának is a pozitív élményeiről. Mik azok a hozzáadott értékek és szolgáltatások, amiket a kuponnal ellentétben egy bónusz megvásárlásakor kapsz?

Minden hajtípushoz ajánlott, függetlenül, hogy festett, dauerolt vagy akár már hajkiegyenesítést is alkalmaztak rajta. A Brazil kezelést folyékony keratin formában alkalmazzák, amely behatol a haj belsejébe, puhítja, egészségesen fénylővé varázsolja és védi a kutikulát a külső káros hatások ellen.

egyetlen kupon

A kezelés időtartama, száma és eredménye függ a haj hosszától szerkezetétől és sűrűségétől is. Végeredmény: Hidratált és egyenes haj akár 2 vagy 3 hónapon át! Megfiatalodott, erős és élettel teli lesz a haj!

Masticha Kuponok és akciók | 10% / 15% Kedvezmény | aug. 2.

Igény szerint ismételhető! A kezelés Formaldehid-mentes, nem sérti a haj szerkezetét, és nem tartalmaz az egyetlen kupon nézve káros anyagokat. Pótolja a haj elveszett keratinját és bármilyen tipusú hajon alkalmazható!

Vásárlási feltételek A megrendelt kupon kifizetésére az akció lejártát követően 1-hét áll rendelkezésére! A kupon érvényességi ideje: Egy személy saját felhasználásra és ajándékba korlátlan számú kupont vásárolhat!

Szeged Kuponok és Kedvezmények Augusztus 2021

A kedvezményes hajvágás, kizárólag csak a hajegyenesítéssel almancada know ne demek időben vehető igénybe!

A kuponok pontos felhasználási feltételeiről elérhetőségek, időpont módosítások itt tájékozódhat: Az időpont lemondása egyetlen kupon és SMS-ben lehetséges legkésőbb a kezelés előtt min.

egyetlen kupon

Amennyiben a megadott telefonszámon nem tudunk időpontot egyeztetni kérlek küldj SMS-t és visszahívunk! Elérhetőségek Cím: Budapest Podmaniczky u.