Társkereső oldal Elittárs

Elittárs vélemények

Tovább az oldalra Az Elittárs egy igényes, a nyugati tendenciákat követő társkereső, mely leginkább az értelmiségi réteget célozza meg. Több egyetemmel és sajtóorgánummal is kutatási együttműködésben áll, ami mindenképpen dícséretes, tekintve, hogy ez a metódus jelenti a jövőt.

Mégsem kamu az Elittárs Elérhetetlen az ügyfélszolgálat, nem lehet törölni a profilt, nem lehet lemondani az előfizetést, de a pénzt levonják, ráadásul a társkereső rendszer találatokat sem ad — panaszkodnak a legújabb, tévés kampányban is futtatott online társkereső, az Elittárs felhasználói az Indexnek.

Egy olvasónk azt írta, már azt várja, mikor szedik le a bankszámlájáról az összes pénzt, mivel a fizetős regisztrációnál a bankkártyaadatait is megadta. Az Elittárs Facebook-oldalát péntek délelőtt eltüntették, meet videokonferencia iskola még éppen láthattuk a panaszáradatot.

További ajánlott fórumok:

Az online szolgáltatás a Nyugat-Európában egyébként sikeres modellt átvéve olyan, mint egy társközvetítő iroda: a rendszer lényege, hogy az alapos, több száz kérdésből álló személyiségteszt kitöltése után a rendszer automatikusan párosítja az elméletileg egymáshoz legjobban illő felhasználókat. A felhasználóktól érkezett jelzések szerint viszont a magyar verzió mögött más szándékok állhatnak.

Tamás, az építész ugyanitt egy művelt, ambíciózus nőt keres. Miközben Éva és Tamás a stockfotókon boldogan ölelkezika hitelességét a német Humboldt, a holland Groningen, valamint kanadai és amerikai egyetemekkel erősíti.

elittárs vélemények

Közben viszont az Elittárs Facebook-odalán tucatnyi felhasználó elittárs vélemények, hogy az egész egy szimpla átverés. Illetve csak panaszkodott. Péntek dél körül mi még végig tudtuk olvasni a közel hatvan bejegyzést, de egy frissítésünk után a társkereső teljes adatlapja eltűnt, valószínűleg lekapcsolták.

Társkereső vélemények

A regisztráltak számát nem ismerjük, de a lekapcsolt oldalnak néhány száz követője volt, így azt gyanítjuk, hogy a havi aktív tag legalábbis megkérdőjelezhető. Az eltűnt oldalról már sajnos nem tudunk szó szerint idézni, de a bejegyzések nagyrészt arról szóltak, hogy az Elittárs csak a pénzre megy, valódi szolgáltatást nem ad.

A társkeresőben minden mozdulatért fizetni kell, miközben partnertalálatokat eddig a kommentelők közül még senki nem kapott.

Miről beszélgess egy lánnyal, hogy felkeltsd az érdeklődését? (7 nagyszerű téma)

Elérhetetlen üzemeltető Többen panaszkodtak, hogy megpróbálták elittárs vélemények fizetős prémium tagságukat vagy törölni a profiljukat, de ez sem sikerült senkinek. A szolgáltatás németországi üzemeltetőjével, a berlini Kohlfurther Strassén — egy számos cégnek otthont adó címen — bejegyzett Affinitas GmbH-val is többen megkísérelték a kapcsolatfelvételt, de sikertelenül.

elittárs vélemények

A cég egyébként a honlapja szerint német nyelvterületen is társközvetítéssel foglalkozik, az eDarling. Az Elittárs.

elittárs vélemények

Az általuk küldött levelekre — akár német, akár magyar nyelvűekre — csak egy automatikus üzenet érkezik, amiben a rengeteg regisztráció miatt leterhelt ügyfélszolgálatra hivatkozva türelmet kér a szolgáltató.

Az egyik eltüntetett bejegyzés pontosan arról szólt, hogy a kritikus kommenteket időről időre leszedik az oldalról.

elittárs vélemények

Mikor tűnik el az összes pénzem? Névtelenséget kérő olvasónk, aki felhívta a figyelmünket arra, hogy valami nem stimmel a szolgáltatással, hasonló furcsaságokról számol be. Mint később számomra kiderült, nem tudom elittárs vélemények az előfizetést, mivel az automatikusan megújul.

  • Volt, aki lakonikusvolt aki vulgáris levélben számolt be a vele történtekről, de a lényeg egy volt: különös és különösen nagy figyelmet igénylő a tagsági rendszer náluk.
  • Levelek_Elittárs
  • George springer egyetlen
  • Társkereső nők chartres
  • Új arculattal, régi módszerekkel dolgozik az Elittárs - Tékozló Homár

Ezt ma Magyarországon nagy kereskedelmi tévécsatornákon reklámozott honlappal meg szabad csinálni? Ezt nem ellenőrzi senki?

  • A folyamatos fejlesztések által ma már az egyik legkiemelkedőbb magyar társkeresőnek számít.
  • Az Elittárs társkereső oldal fizetős? Valaki talált párt ott magának? Tapasztalatok?
  • Ismerősök passauer neue presse
  • Franciaország anglia társkereső
  • szelo.hu vélemények egy Szociálpszichológustól

A honlapon megadott berlini telefonszámon kétszer hívtuk az ügyfélszolgálatot, de egyszer sem jártunk sikerrel.