További részletek erről

Falling fesztiválokon. Account Options

falling fesztiválokon

Szeretnél rendszeresen értesülni a hét legfontosabb eseményeiről? Várom Az adatkezelési nyilatkozatot elfogadom.

falling fesztiválokon

Az idén a koronavírus-járvány miatt már két alkalommal elmaradt fesztivál sajtófőnöke közleményében azt írta, hogy elkészült a rendezvény részletes zenei programja, az megtalálható az esemény honlapján, a www. A fellépőkkel a pótdátumot is lekötötték, így falling fesztiválokon emelte ki Egyedi Péter - garantáltan az eredeti zenei program valósul meg halasztás esetén is. A júniusra tervezett fesztiválon többségében a as fellépők állnak majd színpadra: a tervek szerint pótolja az idén elmaradt jubileumi koncertjét a HS7, szintén halasztva ünnepel a 30Y, búcsúzik a Kistehén, továbbá - csakúgy, mint az eddigi években - ben is Orfűre várják a legfontosabb és legjobb könnyűzenei produkciókat - közölte.

Iamcult \u0026 Kristina Popova - Falling (Original Сlub Mix)

A fesztivál egy rendkívüli "beköltöző nappal" kedveskedik azoknak, akik idén egy bérlet árával támogatták a koronavírus-járvány miatt elmaradt as rendezvényt. Ők június én - illetve amennyiben tömegrendezvények tiltása miatt ismét halasztani kell, akkor augusztus én - már olyan előadókkal találkozhatnak, mint Lovasi András és Kispál András, Beck Zoli, Bérczesi Robi, a Lázár tesók, valamint az Elefánt tagjaiból álló Szendrői-Tóth falling fesztiválokon.

falling fesztiválokon

A sajtótőnök felhívta a figyelmet falling fesztiválokon, hogy erre a plusz napra jegy nem váltható. Egyedi Péter közölte, hogy a fesztiválra ugyanakkor már megkezdődött a jegyértékesítés, s a bérletek mellett napijegyek is válthatók, míg a kempingjegyeket januárban kezdik árusítani.

A következő években a Paramore Nashville területén kívül is koncertezett, többek között a Purple Door és a Warped Tour fesztiválokon.

Aláhúzta: a belépők árát csak abban az esetben térítik vissza, ha központi korlátozások miatt egyik dátumon sem tarthatják meg a rendezvényt.