Társkereső oldalon keres magának partnert egy béka

Global társkereső, Ideiglenesen le vagy tiltva

Tartalom

  global társkereső

  Russ, a Russmedia International ügyvezetője. A Randivonal alapítójával, Weiler Péterrel hiszünk a folyamatos növekedésben és mindent megteszünk annak érdekében, hogy a cégcsoport a következő fejlődési szintre lépve a régió nemzetközileg is fajsúlyos szereplőjévé váljon.

  global társkereső

  A Randivonalon kívül további akvizíciókat tervezünk a közép-kelet-európai régióban - fogalmazott a vásárló. Az új többségi tulajdonosunkban megtaláltuk ideális partnerünket abban, hogy nemzetközi jelenlétünket erősíteni tudjuk és társkereső platformjaink még több és több párnak segítsen egymásra találni weboldalainkon és mobilapplikációinkon keresztül - tette hozzá Weiler Péter, a Randivonal vezetője és társtulajdonosa.

  Ambíciózus terveink vannak, de úgy global társkereső, hogy megfelelő partnert találtunk ahhoz, hogy meg is valósítsuk azokat - mondta Weiler, aki szerint a nemzetközi erősödés mellett továbbra is koncentrálnak a magyar piacra, hogy vezető helyüket megőrizzék az online társkereső szegmensben. Korábban vidéki lapjai voltak Az osztrák Russmediának nem ez az első magyarországi médiaberuházása, korábban vidéki napilapjai voltak Hajdú-bihari Napló, az Észak-Magyarország és a Kelet-Magyarországglobal társkereső később eladta egy, a VCP-csoporthoz köthető cégnek.

  global társkereső

  Az osztrák VCP volt az a kockázati tőkebefektető, amely megvásárolta annak idején a Mediaworksöt, amely később a Mészáros Lőrinc felcsúti vállalkozóhoz köthető Opus tulajdonában került, jelenleg pedig a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány tulajdonában van.