Hogyan flörtöljünk?

Hirdet flört

Sokszor előfordul a hétköznapi élet során, hogy egy nő szeretne nyitni egy pasi felé, próbál jelzéseket is küldeni, de a pasi semmit nem vesz észre ezekből. Ugyanez fordítva is gond, amikor a férfi nem tudja eldönteni, hogy akár kiszemeltje, akár "csak" egy környezetében lévő nő "furcsa" viselkedése minek köszönhető.

Hogyan flörtöljünk?

Valóban szeretne tőle valamit, vagy csak egyszerűen ő ilyen? A probléma alapja csupán annyi, hogy a nők sokkal kifinomultabbak az apró jelzések terén, és magukból indulnak ki. Tehát, ha a saját maguk által használt metakommunikációs eszköztárból bevetnek néhányat, meggyőződésük, hogy azt a férfinak is észre kellett vennie.

Ha mégsem jön a válasz reakció, akkor a pasi biztosan nem akar semmit - gondolják.

hirdet flört

Közben meg könnyen elképzelhető, hogy a pasi semmit nem vett észre ezekből, sőt,ő is éppen úgy várja már, hogy történjen valami, azaz valamelyikük nyisson a másik felé, tegye meg az első lépést. Az ilyen és ehhez hasonló problémák elkerülése érdekében összegyűjtöttünk 5 olyan jelzést, amit ha egy nőtőt tapasztalunk, szinte tuti, hogy éppen hirdet flört a férfival.

5 jel, amiből tudható, hogy egy nő flörtöl

Csábos mosoly Az egyik legelső biztos jele annak, hogy nem közömbös számára az illető. A csábos mosoly nem felületes, és főleg nam az a típusú, amelyiket például egy vicc elmondása után láthatunk a nő arcán. A flörtölős mosoly közben ragyog a nő arca, felcsillan a szeme és láthatóan élvezi a társaságát.

hirdet flört

Szemkontaktus A kommunikáció legfontosabb alapja. A szemkontaktusban annak gyakorisága és hossza az, amiből megállapítható, hogy a nő mit akar. Ha mosollyal kombinált, akkor a flört valószínűsége meglehetősen hirdet flört.

hirdet flört

Hasonló reakciók a testbeszédben Ha a beszélgetőtársunk egyetérően bólogat, hirdet flört ugyanúgy csóválja a fejét egy negatív hírnél, mint mi, nevet a poénjainkon és így tovább, azzal szimpátiát kelt. Azt közvetíti, hogy nem csak érti, amit mondunk, de egyet is ért vele.

FIGYELMEZTETÉS

A nők részéről ez egy teljesen természetes reakció, ha "be akarnak vágódni" egy pasinál. Kacérkodás Ezt nehezen veszik észre a férfiak, a nők számára viszont erős jelzésnek számítanak.

Ilyen például a hajcsavargatása, a nyak simogatása, vagy például a dekoltázsra való figyelem felhívása.

  • Társkereső szolgáltatás bevezetése
  • "ből 7 nő elcsábítható" | nlc
  • Társkereső app ingyenesen u40
  • Nő több mint 50 ember keres
  • Snap flört
  • Összeszedték, hogy a mobilkommunikáció, illetve a közösségi oldalak milyen hatással vannak az ismerkedésre, és nagyon csúnya képet festettek le az emberi természetről modern flörthelyzetben.
  • Könnyű esti flört | Magyar Narancs

Összegezve, az a cél, hogy a férfi mindenképpen a nőt nézze, vele legyen elfoglalva. Véletlenszerű érintések Ez már szinte százalékos jele a flörtnek.

Sőt, a másik kezének, vállának megérintése, hátának megsimogatása már abban a fázisban is "magától jön" a nőknél, amikor akár még saját maguk sem tudják, hogy akarnak valamit a férfitől. A nők számára kifejezetten fontos a testi kontaktus, hiszen ez az intimitás előszobája.

A férfi megérintésével kifejezetten a figyelmét akarják magukra felhívni, ha a többi jelzés nem ért még célba.