Bénes László: Az Augsburg nagyon akart engem! - szelo.hu

Ismerős augsburg. Match keresése! Münster, Németország

Tartalom

  Dárdaiéknak három perc kellett, hogy ről ikszre mentsék a meccset Origo A Bayern München szemtelenül fiatal csapattal is legyőzte az Eintracht Frankfurtot. Tudjuk jól, hogy Dárdaiék meccsein nem szokás ide-oda kapkodni a fejünket a sok lövés láttán, és ez a sztereotípia nem az Augsburg ellen dőlt meg.

  ismerős augsburg

  A lövések, vagy nevezzük inkább próbálkozásoknak, nem okoztak semmiféle veszélyt. Jarstein kapusnak egyszer kellett védenie a félidőben, Hinteregger szabadrúgásánál, igaz, akkor nagyot. Szünetben ezzel vezetett az Augsburg.

  ismerős augsburg

  A második félidőben sem tudott jelentősen feljavulni a Hertha, amely a A gólszerző Córdova volt. Ibisevic belőtte, majd három perccel később jött az újabb berlini gól. Ezúttal Selke talált be.

  Az utolsó pillanatokban a csereként beállt Dárdai Palkó mehetett volna kapura, de Heller ismerős augsburg, amiért azonnali pirosat kapott. Ha a Bayern kezdőjét böngészve csak elvétve botlottunk ismerős nevekbe, ne szégyelljük. A Real után, a Real előtt, Heynckes olyan fiatal kezdőt küldött pályára, amilyenre óta, tehát 47!

  ismerős augsburg

  Az ambiciózus tréner és a felforgatott Bayern-kezdő alapján nem lett volna meglepetés egy frankfurti pontszerzés, de megint bebizonyosodott, hogy nem lehet olyan Bayernt összeállítani, amely ne lenne klasszisokkal jobb bármelyik német ellenfelénél: ismerős augsburg csikócsapat is re verte a Frankfurtot, a gólokat Dorsch, Wagner, Rafinha és Süle szerezte.

  A Hamburg idegenben legyőzte a Wolfsburgot, így a néhány hete még elérhetetlennek tűnő bennmaradás hipp-hopp elérhető lett.

  ismerős augsburg

  Mindössze két pont választja el tőle. Vereségével a Köln már biztosan kiesett.

  Tweet Az átigazolási időszak utolsó napján váltott klubot a csallóközi Bénes László, aki tavasszal az FC Augsburg csapatában fog szerepelni. A klubváltásról a szlovák Sport Napilapnak nyilatkozott. A doborgazi játékost először klubja, a Borussia Mönchengladbach nem akarta elengedni, habár több mérkőzésen csereként lépett pályára. Minél többet kell a pályán lennem.