Barátok megkeresése és a tartózkodási hely megosztása a Lokátor segítségével

Ismerősök keresése. Ismerősök keresése és meghívása - Android - Google Duo Súgó

Regisztrációs folyamat: a facebooktól többet várnék Dr. Rung Andras Ezúttal azt vizsgáltam meg, hogy mennyire könnyű a facebook.

ismerősök keresése

Regisztrációmhoz Zrínyi Miklós, a költő és hadvezért adatait használtam, hogy kevésbé légbőlkapott legyen a dolog. A facebook először angolul jön be. Igaz, a lent megjelenő nyelvek közt ott van a magyar is. Biztos vagyok benne, hogy a jelenlegi megoldás egy idősebb, figyelmetlenebb netezőnek már gondot jelent.

Névjegy keresése

Zrínyi a magyart választja. Másik kedvenc nyelve, a horvát nem jelenik meg, az olasz mellett pedig nem dönt, mert nem nagyzolós típus.

  • Facebook ismerősök keresése lakhely alapján Facebookon tudok keresni lakhely és nem alapján Vagy az ismerősök ismerőseiben tudsz keresni feltétel alapján város példáulvagy csak név alapján és azok találatait szűkíteni városra, iskolára, munkahelyre.
  • Ijesztően sokat tud a Facebook új keresője Straub Ádám

A regisztrációs formmal és a nyitóoldallal már foglalkoztamígy ezt részletesen nem taglalom. Igen meglepett, hogy 1 év alatt desigjnban nem változott semmi. Egyetlen új dolog az ingyenes és az is marad paranoia oszlató üzenet, aminek kitétele teljesen jogos, hisz mindenki találkozott azokkal a nonszensz körlevelekkel, üzenetekkel, hogy a facebook másnéven fácse egyszer fizetős lesz. A magyar változatban egyedül csak az az idegesítő, hogy először a keresztnevet kell megadni.

Ennyi figyelmet még egy 10 milliós piac is érdemelne a japánok bezzeg számítanak, náluk jól van.

Ajánlott előadók a hallgatási szokásaid alapján

Egy korábban nem említett hibát ismerősök keresése még kiemelnék, miszerint a facebook nem sorközi hibaüzenetet ad, így elsőre nehezebb megtalálni, hogy mivel is van a gond. Rosszul látó, angolul nem beszélő magyarok az iwiw. Azt hiszem, ez egy kicsit elhamarkodott lépés. Előbb az ember kíváncsi lenne, hogy mit akarnak belőle még kiszedni és utána jelölgetne.

ismerősök keresése

Azt se ártana elmondani egy új felhasználónak legalább egy linkkel, vagy leíró ismerősök keresése tooltiphogy mit is jelent pontosan az ismerős megjelölése. Hisz még ma is vannak laikusok, nem is kevesen.

Ismerős megosztott tartózkodási helyének követése

A felület egyébként egyszerű és használható. Némileg fenyegető, hogy emailcímünk alapján tudja, hogy kikkel lehetünk kapcsolatban, ez paranoiás óvatos?

ismerősök keresése

Rendkívül ügyetlen az Elutasít gomb elnevezés, hisz ez azt sugallja, mintha ezek az emberek akarnának velünk kapcsolatba lépni, holott minekünk tukmálja őket csak a facebook, hogy vegyük fel ismerősnek. Jobb lenne, ha így hívnánk ezt a gombot: nem jelölöm meg.

Kapcsolatfelvétel

Ismerősök keresése Sajnos a 2. Az email fiókod átkutatása a leggyorsabb módja, hogy megtaláld a barátaidat a Facebookon.

  1. Nyissa meg a Lokátor alkalmazást, majd válassza ki a Személyek lehetőséget.
  2.  Что .
  3. Ismerősök keresése és meghívása - Számítógép - Google Duo Súgó
  4. Ему все время казалось, что Беккер совсем рядом, за углом.
  5.  Мне срочно нужно такси.
  6. И снова покачал головой, когда она скрылась из виду.
  7. Постояв еще некоторое время в нерешительности, он сунул конверт во внутренний карман пиджака и зашагал по летному полю.

Lehet, hogy a facebooknak nem kellett volna annyira fanatikusan hinnie a közösségben spórolnia? Hasonlóan rossz, de már kifejezetten ciki az angol zagyvalékszöveg: Erről a címről még nem tudjuk a címlistát importálni. You may ismerősök keresése try one of our támogatott email címek.

ismerősök keresése

Az adatlap információn alapvetően nincs semmi, amit komolyan kifogásolni lehetne, talán munkahely helyett jobb lenne a jelenlegi munkahely elnevezés. Meg zavaró, hogy ismerős helyett itt hirtelen megjelenik a barát szó. Adatlap társkereső sem kérni, vagy Ezt követően nagyon zavaró, hogy megint egy adag ismerőst jelölhetünk be korábbi ismerőseink és tanulmányaink alapján.

Nem igazán érthető, hogy ezt a lépést a korábbi jelölgetéssel miért nem lehet integrálni.

ismerősök keresése

Valószínűleg a regisztrálókat idegesíti ez a lépés még egyszer. Lehet, hogy itt már támaszkodunk a megadott információkra, de a felhasználó csak annyit lát, hogy már megint az ismerőseimmel nyaggatnak. Az is ügyetlen, hogy itt a megjelölés linkként jelenik meg, holott korábban gomb volt.

Ideiglenesen le vagy tiltva

Újra ismerős jelölgetés… A képfeltöltés problémamentes. Nehéz elrontani.

ismerősök keresése

Igaz, a fénykép készítését nem teszteltem külön. Még egy zavaró dolgot azonban meg kell említeni, ismerősök keresése a fejlécben már a regisztráció alatt olyan funkciók láthatók, amelyek csak elvonják a figyelmet. Olyan mintha véletlenül ott maradtak volna. Felesleges eszközök a regisztráció alatt Végül egy olyan oldalra jutunk, ahol további adataink megadására biztatnak.

De csak áttételesen. Egy átlagos felhasználó ezen a lapon kicsit tanácstalan lesz. Most akkor kész, most akkor regisztrált a facebookra vagy sem?

Üdvözlünk a PC Fórum-n!

Kellene egy világos üzenet. Összegezve a facebook regisztráció viszonylagosan jónak mondható, de több helyen átgondoltabbá lehetne tenni, amit egy ilyen népszerű oldaltól joggal várnánk. A magyarosítás pedig inkább gyenge-szánalmas. A facebookot azért futtatják magyarul is, hogy pénzt hozzon, akkor pedig invesztálni is kellene bele.