Vonattal Oberstdorf és Bécs között

Kedvezmény oberstdorf

Tartalom

  kedvezmény oberstdorf

  Oberstdorf - Nagy pénzekért röpködnek a szezon legrangosabb síugróversenyén, a Négysáncon. Ezeket látta már?

  kedvezmény oberstdorf

  Itt vannak a részletek az ingyenes budapesti tömegközlekedésről — videó A sorozat Németországban vette kezdetét, az oberstdorfi viadallal. A dicsőség mellett a busás jutalom is hajtja a résztvevőket, hiszen a szervezők rekordösszeget, összesen ezer svájci frankot 76 millió forintot osztanak szét az indulók között.

  A megméretés története során először a kvalifikáció győztesei is zsebre vághatnak svájci frankot ezer Ft-otígy az első napon a selejtezőben legjobban teljesítő norvég Anders Bardal 31 már számolhat az összeggel.

  kedvezmény oberstdorf

  A végső dia­dal pedig természetesen még többet ér, 20 ezer svájci frankot 4,83 millió forintot jelent. Sőt ehhez még az eredményektől függő összegű jackpotot is lehet nyerni.

  kedvezmény oberstdorf

  Az elmúlt két évben az osztrák Gregor Schlierenzauer nyerte az összetett versenyt Fotó: Reuters Az első állomáson a svájci Simon Ammann 32 diadalmaskodott ,9 ponttal, megelőzve a ,9-et gyűjtő Bardalt és a ,3-at szerző szlovén Peter Prevcet Az oberstdorfi első fordulót további három követi: január 1-jén Garmisch-Partenkirchenben, 4-én Innsbruckban folytatódik, 6-án pedig Kedvezmény oberstdorf zárul a viadal.