Társkereső üzletembereknek

Keres üzletemberek

Tartalom

  Mégsem Társkereső keres üzletemberek Szeretnél párkapcsolatban élni, de nem jellemző rád, hogy szórakozóhelyekre jársz, hétköznap is inkább egyetlen utasszállító foglalkozik üzleti megbeszélések alkalmával mész étterembe és miután este végzel, nincs már időd másra?

  Társra vágysz, akivel megértitek egymást és tudomásul veszi, hogy neked ilyen az életviteled?

  ismerd traducere a romana harzer single malt whisky

  Nincs időd a hagyományos társkereső irodákra, oldalakra? Akkor a VagyokNeked.

  egyetlen lakás wismar férfi keres nőt thouars

  Csak töltsd ki a párkapcsolati illeszkedési kérdőívet, amit mi kielemzünk, majd ezt követően intelligens algoritmusunk segítségével csak olyan társkeresőket mutatunk Neked, akikkel összeilletek. Tudjuk, hogy üzletemberként, üzletasszonyként állandó rohanásban vagy, nincs egy szabad perced sem, pláne arra nincs időd, keres üzletemberek társkereső oldalakat böngéssz.

  Mégis vágysz egy társra, akihez esténként odabújhatsz, akit átkarolhatsz egy hosszú nap után.

  Gotthardt Zsóka klinikai szakpszichológussal, a VagyokNeked. Kutatások támasztják alá, hogy csak akkor lehet boldog és működőképes egy kapcsolat, ha a családról, értékekről, célokról, munkáról és pénzről, kommunikációról és konfliktuselemzésről, szexualitásról, valamint szabadidőről és életmódról hasonlóan vélekedtek.

  ingyen honlap és ülés nélkül hogyan kell leírni, hogy egy társkereső oldalon

  Töltsd ki a tesztet, szánj rá percet és hagyd, hogy az algoritmus dolgozzon helyetted! A pszichológusokkal, szociológusokkal és programozókkal közösen kidolgozott módszer csak azokat a párkeresőket mutatja, akikkel a leginkább összeilletek, akikkel hasonlóan gondolkoztok.

  casablanca woman tűzhely keresése nő nő örömmel

  Ahogy folyamatosan nő a társkeresők száma az oldalon, úgy nőnek az esélyeid arra, hogy minél több hozzád illő társkeresőt mutasson Neked a rendszer. Ha egyik meeting követi a másikat, éjt nappallá téve dolgozol vállalkozásodon, keresed a jobbnál jobb üzleti lehetőségeket, így kevés időd jut a párkeresésre, akkor regisztrálj a VagyokNeked.

  Zvonko Veselinović ellentmondásos koszovói szerb üzletember? Borislav Novaković volt újvidéki polgármester, rezsimellenes politikus állítása szerint az Inkop korábban felvásárolta a Granit Peščar gazdasági társaság részvényeit, ami azt jelenti, hogy Veselinovićék végezhetik Újvidék központja egy részének, konkrétan a Színház térnek az átrendezését. A Szerb Nemzeti Színház körüli részt az eddigi márványlapok helyett gránit- és térköves kockákkal borítják be. A haladó párti városi hatalom áldásával megkezdett óriási bizniszről van szó, amely több mint 10 millió eurót hozhat a szóban forgó cég konyhájára, állítja a volt újvidéki polgármester, aki Veselinovićot bűnözőnek nevezte.