TÁRSKERESŐ KÖNYVEK – TUDD MEG AZ IGAZSÁGOT ARRÓL, MIRE VÁGYNAK A FÉRFIAK! - Üzleti bizalom Webshop

Könyveket társkereső

ismerősök duna futár

Te sem tudod, hogy miért vagy még egyedül? Ha így van, akkor ez a könyv számodra a válaszok és megoldások könyve. Ráébreszt és elgondolkodtat.

Matchelünk? - Így működnek az online társkeresők - Mindenható Algoritmusok #3 - Brain Bar

Megtudhatod, mi az a Négy Akadály, ami miatt a társkeresők nem találják az Igazit. A könyv elején található tesztet kitöltve beazonosíthatod, melyik vonatkozik rád, és mi az oka annak, hogy még mindig egyedül vagy.

találkozó ember nangis

Megdolgoztat és változást idéz elő az életedben. Feladatokat és gyakorlatokat ad Neked minden egyes fejezetben, melyek társkeresési készségeiden kívül fejlesztik önismeretedet és önbizalmadat is. Pont, amire a legjobban szükséged van most. Hatékony segítséget kapsz.

tánc tanfolyamok egyéni berlin

A könyv hátteréül a Szabad Vagyok Program több éves munkája, társkeresőknek tartott tucatnyi könyveket társkereső, műhelyek, konzultációk és egy nagyszabású felmérés szolgálnak. Támogatást ad Neked. A könyvben leírt rengeteg eset és idézet révén ráébredhetsz: nem vagy egyedül.

Könyv született a magyar tinderes randikról

A sikersztorik pedig azt üzenik: ha nekik sikerült, Neked is fog! Hárítsd el az akadályokat a Nagy Ő útjából és készülj fel a szerelemre! Miért pont ez a könyv? A könyv egyedülálló a maga nemében, hiszen Te és a többi olvasó segített abban, hogy létrejöjjön. Közös könyveket társkereső, online és offline beszélgetéseink, tapasztalataink adják a könyv alapját.

  1. Bővebb ismertető Termékadatok Bolti készlet Vélemények Bővebb ismertető A párkereső vágyódástól a "találatig" hosszú, sokszor nehéz út vezet el.
  2. Társkereső · Elisabeth Elliot · Könyv · Moly
  3. E számtalan elfoglaltság mellett nem marad ideje, hogy megtalálja álmai pasiját.
  4. TÁRSKERESŐ KÖNYVEK – TUDD MEG AZ IGAZSÁGOT ARRÓL, MIRE VÁGYNAK A FÉRFIAK! - Üzleti bizalom Webshop

Kizárólag magyar esetek és példák vannak benne, így abszolút releváns a tartalma az összes magyar társkereső számára. Olvasóim és tanfolyamosaim éves kor közöttiek, így aztán minden korosztály kap hasznos információkat belőle.

TÁRSKERESŐ KÖNYVEK – TUDD MEG AZ IGAZSÁGOT ARRÓL, MIRE VÁGYNAK A FÉRFIAK!

Nem újságíró írja, nem amerikai fordítás, hanem olyan szerző alkotta, aki nap mint nap ezzel a témával foglalkozik több, mint 3 éve. Ennek bizonyítékát itt a blogon olvashatod.

észak találkozik nő nő

A könyv elméleti háttere a pozitív pszichológia és a life coaching, akkreditált life coachként külön odafigyeltem hogy ne csupán jól hangozzanak, amiket írok: szakmailag is rendben van az anyag. A könyv az általam kifejlesztett Négy Akadály módszer alapján íródott.

Könyvmoly társkeresők

Nem csak elmélet, hanem gyakorlat is — a könyvben a Négy Akadály teszten, esettanulmányokon, elméleten kívül több, mint harminc hatásos gyakorlatot is találsz, ami segít megoldani és al társkereső társtalálási problémáidat. Nézd meg videón!

Könyv született a magyar tinderes randikról Az online társkeresés világában már semmin sem lepődünk meg: a Tinder jobbára instant szexpartner keresőként él a fejekben, ahol kizárólag a külcsín számít belépő értéknek. Elítéljük vagy épp magunk is élünk a rapid randik lehetőségével, mindegy is; a jelenség olyannyira meghatározó a A könyv születése némileg a szerencsén múlott, Anikó korábban mesekönyvek kéziratával bombázta a kiadókat — sikertelenül, majd úgy gondolta, saját kezébe veszi az irányítást és így talált rá végül egy riportkönyv író pályázatra.

Könyveket társkereső Társkereső Kalauz szerzője vagyok, civilben akkreditált life coach és önismereti tréner. Online és offline tanfolyamaim, műhelyeim és a Társkereső Kalauzon írt cikkeim révén ez már rengeteg nőnek és férfinak sikerült, most pedig rajtad a sor! Ha még többre vagy kíváncsi, olvasd el az online író-olvasó találkozón feltett kérdéseket és válaszaimat a könyvvel és velem kapcsolatban!

'társkeresés' címkével ellátott könyvek a rukkolán

Azonnal az elején, hogy magamra ismerhettem- mit holhogyan rontom el, mi az oka—és a segítségi módszerek! Nagyon meg nőtt az Önbizalmam: Nagyon sok estben magamra ismertem azt aláhúztam és kivonatoltam.

Van aki, azt gondolhatja, hogy a párkeresés az csak kémia kérdése. Tetszik-e az illető vagy nem, és itt vége van. Nincs rajta mit tanulni, vagy elsajátítani, jön az majd magától, de ez sajnos nem igaz. Igenis tudja randiképes formába hozni magát.

Nagyon sok segítséget abban kaptam ,hogy eddig elégé hajlamos voltam magam leértékelni, és most már a könyv segít ezt helyére tenni. Nagyon meg változott a véleményem, ami a férfiak bizonytalanságát illeti.

helyi ingyenes társkereső

Most jöttem rá a könyv kapcsán ,hogy Ők is épp úgy drukkolnak és szorongnak mint én sokszor. Nekem nagyon sok útbaigazítást adott, amit ezek után a gyakorlatban is alkalmazni tudok. A biztatás nagyon jól eső dolog, amivel előre vetíted, hogy most már minden menni fog.

Társkereső Dunaújváros hivő: református a magam módján gyakorlom Irén vagyok, 71 éves, lakhelyem Dunaújváros.

A könyvet minden társkeresőnek, de párkapcsolatban élőnek is ajánlanám.