Eriksen megmentői megkapták a megérdemelt UEFA...

Élő találkozó. Index - Külföld - Átmenetileg elhalasztották Joe Biden és Naftali Bennett találkozóját

Preparálás házilag-HorgászVideószelo.hu

Peter Stöger: Nehéz elfogadni, hogy ez az álom véget ért Tweet A Ferencváros hazai pályán is es vereséget szenvedett a Young Boystól, így a svájci csapat kettős győzelemmel, es összesítéssel jutott a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörébe, míg a magyar bajnok az Európa-liga főtábláján szerepelhet. A találkozó után Peter Stöger, a Ferencváros vezetőedzője csalódott volt a kiesés miatt, de játékosai teljesítményével, hozzáállásával elégedett volt. Nagyon rosszul kezdődött a mérkőzés, ennél talán nem is kezdődhetett rosszabbul, de a mentalitása és a tartása a csapatnak kiváló volt, a szurkolók pedig hihetetlenül támogattak.

élő találkozó

Szerintem egy nagyon jó meccset sikerült játszanunk, de sajnos a nagyon fontos pillanatokban túl könnyű gólokat kaptunk. Ez van, az ellenfélnél minőségi játékosok voltak, akik szép gólokat szereztek.

élő találkozó

Összességében büszke vagyok, hogy élő találkozó teljesített a csapat. Az első félidő sokat kivett a csapatból, a félidő után a Young Boys változtatott a játékán, ezért többet kellett védekeznünk.

élő találkozó

Peter Stöger — Nagy harcot láthattunk a csapattól Dibusz Dénes úgy érezte, hogy az első mérkőzéshez hasonlóan a visszavágó is állandóan hullámzó volt, véleménye szerint meglehetett volna a BL-csoportkör, kicsi hiányzott hozzá. Hatalmas lelkierőről tett tanúbizonyságot a csapat ezen a találkozón, a korán bekapott gól után sikerült fordítanunk és végig nyomás alatt tartottuk őket az első félidőben.

A második félidőben megvolt a fordulópont, a kapufáról kijött a labda, majd egyből utána a kiállítás.

élő találkozó

Egy óriási hullámvasút volt, sikerült hárítanom a tizenegyest, de talán egy beívelt labdán kívül igazi esélyünk nem volt már a gólszerzésre. Azt gondolom, hogy mindent megtettünk.

élő találkozó

Sajnáljuk, hogy nem sikerült. Ez megmutatja a csapat motivációját és, hogy erősek vagyunk a mentalitást tekintve.

élő találkozó

Az első félidőben jól teljesítettünk, a másodikban kaptunk sajnos még élő találkozó gólt a félidő elején, majd jött a piros lap és onnantól kezdve sokkal nehezebb lett a mérkőzés.