Leszbikus randiapp körkép

Leszbikus társkereső

Leszbikus társkereső?

Humen 2 perc olvasás Mai rohanó világunkban sokszor észre sem vesszük, ha egy jó parti halad el mellettünk. Sietünk a munkába, utána futunk edzésre, talán találkozunk egy-két barátunkkal, aztán nyomás is haza, hiszen a mókuskerékből nincs kiszállás, és lassan újból kelni kell.

leszbikus társkereső

Ez többnyire ahhoz vezet, hogy szingli nők és férfiak egész serege tengődik egyedül egy városon belül. Mind szexi és gyönyörű, még sincs senkijük, akik mellé bebújhatnának az ágyba esténként.

leszbikus társkereső

A stresszes hétköznapok igazából nem is teremtenek megfelelő környezetet az ismerkedéshez, hacsak nem arról akarunk valakinek órákon keresztül beszélni, hogy mennyire tele van a hócipőnk a mindennapi hajtással. Ez leszbikus társkereső végül az online platformokra terel bennünket. A randizós applikációk azonban nemcsak a meleg srácok, de a lányok életét is merőben megkönnyítik.

leszbikus társkereső

Az egyetlen gond, hogy a kizárólag nekik szóló alkalmazásokról kevésszer esik szó, többnyire azért, mert jó darabig nem is létezett ilyen. Az ötlet úgy pattant ki a chicagói hegymászónő fejéből, hogy leszbikus társkereső barátnője is arra panaszkodott, bár a lányokat jelölték meg érdeklődési körként, a Tinder mégis pasikat dobott fel nekik többször.

leszbikus társkereső

Hogy megtudjam, milyen ez az úttörő leszbikus társkereső alkalmazás, nyomban le is töltöttem. A bejelentkezés már nem ment ilyen simán, a regisztrációkor ugyanis a rendszer — ígéretéhez híven — kiszűri a férfiakat.

Az applikáció használatához rendelkezned kell egy női Facebook-profillal, a hirtelen gyártott fake adatlapokat azonban szintén kiszűri a rendszer. A használatához kénytelen voltam egy barátnőm segítségét kérni, hogy kitáruljon előttem az Olló, amely egyébként egy az egyben ugyanolyan, mint a Grindr, csak csajosabb, csinosabb kiadásban. A felületen egymás mellett hármasával tűnnek fel a lányok, akiknek hozzánk mért távolságát is kijelzi a rendszer.

Akkoriban emlékeim szerint az angyalkak. Nézzük, mi van most a palettán!

Az alkalmazás talán csak a marketingjében különbözik, ugyanis nem mint szexkereső, hanem mint kulturális hálózat adja el magát, figyelembe véve a hölgyek intellektuálisabb mivoltát. Randevúkkal, romantikával, divatról és kultúráról szóló beszélgetésekkel kecsegteti a leendő felhasználót.

Рядом со мной Сьюзан Флетчер. В тот момент Сьюзан поняла, за что уважает Тревора Стратмора.

A Tinderhez hasonló, mégis a világon újítónak számító applikáció, a Fem használatához szintén Facebook-profil szükséges, vendégként azonban bárki beléphet. Az ismerkedés megkezdéséhez kötelező fotót feltölteni, ennek eredetiségét vizsgálja a rendszer.

leszbikus társkereső

A Tinderhez hasonlóan így lájkolhatod a kiszemeltjeidet, ám azonnali üzenetet is írhatsz nekik. Amiben pedig a Fem egyedülinek számít a világon, hogy a fotó helyett videót is feltölthetsz, amelyet a sor legelején jelenít meg az app.

A HER a leszbikus közösség Facebookjaként funkcionál társkereső köntösben.

leszbikus társkereső

A regisztrált felhasználók között böngészve bárki megtalálhatja párját, miközben a kiszemelt lány falát is végigpörgetheti, lájkolhatja a posztjait, és persze magát a felhasználót is. Ha te vagy az egyik bejegyzésed megtetszik valakinek, arról értesítést kapsz, ugyanúgy, ha valaki a barátjának jelöl.

Hogy még érdekesebb legyen, az LMBTQ közösségnek szóló események között is válogathatsz, unaloműzőként pedig a globális és helyi hírfolyamon nézelődhetsz. Az App Store-ban és a Play Áruházban további alkalmazások is fellelhetőek, amelyekkel könnyen és gyorsan ismerkedhetnek a lányok, ez a három applikáció leszbikus társkereső bőven elég lehet ahhoz, hogy bárki rátaláljon álmai asszonyára.