Társkereső Súr

Állni társkereső

Tartalom

  Ez a cikk már több mint állni társkereső napja készült.

  állni társkereső megragad de freiburg ismerősök

  A benne szereplő információk elavultak lehetnek. Mert a MissTravel társkereső hirdetéséből valami ilyesmire következtetnénk.

  állni társkereső online dating lápok

  Amúgy nem csak a reklám kelt erősen ambivalens érzéseket, hanem maga a társkereső isamit kifejezetten a golddiger csajoknak találtak ki. A felállás a következő: Az egyik oldalon vannak a csóró topmodellek, akiknek nincs pénzük utazni. A másik oldalon pedig a rusnya, ámde gazdag palik, akik szívesen kifizetnék előbbik nyaralását, ha cserébe ők is ott lehetnek, és a csaj úgy tesz, mintha lenne állni társkereső zsákolni.

  állni társkereső kislemez központi svájc

  A dolog persze elvileg fordítva is működik, gazdag, csúnya nővel, és szegény, jóképű fickóval, de az arányokat azért nem nehéz kitalálni. Ha topmodell vagy, akit senki sem akar elvinni a Bahamákra, akkor jó hír, hogy az ingyenélőknek az oldal használata is ingyen van, fizetni csak az úgynevezett "nagylelkű tagoknak" kell vagyis a csúnyagazdag pacákoknakha szóba akarnak állni a csinos hómlesszel. De hát nyilván emiatt hívják őket nagylelkűnek.

  állni társkereső metis férfi keres nőt

  Egyébként a valóságban így zajlik a csöppet sem kellemetlen randevú: Biztosak vagyunk benne, hogy van egy sztori, amelyben valaki itt találta meg élete párját, miközben Pápua Új-Guineán pusztakezes horgásztak, de ha már társkeresés, akkor mi ezerszer inkább maradnánk a Tindernél vagy a Jingle-nélott jó esetben csak a taxit kell fizetned.