Kiemelt ajánlatok (1)

Megismerjük számunkra

Tartalom

  A hét utolsó munkanapján ig leadott megrendelés a következő munkanapon kerül kiszállításra.

  megismerjük számunkra

  A fenti táblázat a raktáron lévő termékekre vonatkozik. Leírás és Paraméterek Vélemények Leírás és Paraméterek A gyermekek számára sok minden varázslatos, ami számunkra unalmas, vagy épp természetes, hiszen még nem értik a működését. Azonban a felnőttek sokszor képtelenek ezt érdekesen és érthetően elmagyarázni, hiszen nem azt nyelvet beszéljük mint ők, megismerjük számunkra csak nehezen tudunk igazodni a gondolatvilágukhoz.

  megismerjük számunkra

  Azonban a Játszva megismerjük sorozat pont erre a nyelvre és gondolati megismerjük számunkra lett írva, és úgy tanít, hogy közben a gyermek még jól is szórakozik a játékkal. Vezessük be gyermekünket a való világ varázslatos birodalmába!

  megismerjük számunkra

  Ezt az oktató-fejlesztő társasjátékotolyan pedagógusok dolgozták ki, akik a kisgyermekek fejlődésére vannak specializálódva. A játék 3-tól 6 éves korigajánlott, egyszerre játékos szórakozhat a doboz tartalmával, és a játék nem tart fél óránál tovább.

  megismerjük számunkra

  Fejleszti a memóriát, és az asszociációs készséget. A Keller és Mayer játékok mindegyikére igaz, hogy jó minőségű, strapabíró egyetlen geisenfeld készültek, és minden bölcsődésnek, valamint óvódásnak ajánlott, hogy játékosan bővíthessék a világról szerzett ismereteik tárházát.

  megismerjük számunkra

  Játékszabályok: A Játszva megismerjük a bevásást során a célunk, hogy minden elemet összeszedjünk a bevásárló listáról. Játékmechanika szerint pörgetni kell, hogy épp milyen boltba térünk be, és onnan kiválasztani a megfelelő elemet.

  Aki először összegyűjt mindent, az nyer.

  megismerjük számunkra

  Rendel meg most és légy részese egy aranyos mesének! Tartozékok: 4 bevásárlókocsi, 4 bevásárló lista, 36 kártya, 1 pörgető korong, 1 játékszabály Életkor: Időtartam: perc Játékos szám: fő Nyelv: Magyar, Nyelv független Vélemények Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

  Írja meg véleményét!