Вы временно заблокированы

Megismerni doterra

Két módja van a vásárlásnak

Az illóolajok nem mások, mint természetes aromás vegyületek, amelyek megtalálhatók különféle növényi magvakban és kérgekben, növények szárában és gyökerében, virágában és egyéb részeikben. Ezen aromás vegyületek illata érezhető egészen kellemesen vagy igen intenzíven. Amikor egy szál szép rózsa, egy levendulamező vagy frissen levágott menta illatát élvezi, Ön az illóolajok aromaterápiás sajátosságait éli át.

megismerni doterra thuin nő társkereső

Illóolajok segítségével javíthatunk kedélyállapotunkon, megnyugtathatjuk érzékszerveinket és intenzív érzelmeket hívhatunk a felszínre. Ugyanakkor az illóolajoknak illatukon túl is számtalan felhasználási formája van.

Egészségtámogató hatásuknak köszönhetően az illóolajok időtlen idők óta számtalan kultúrában használatosak.

megismerni doterra ismerkedés facebook

Teljeskörű bevethetőségük és az alternatív gyógymódok tudományos alapokon nyugvó, egyre növekvő megbecsülése az illóolajok egészségre pozitív hatásinak újrafelfedezéséhez vezetett. Sok illóolaj erősen tisztító és természetesen antibakteriális hatású.

Egyedülálló kémiai struktúrájuknak köszönhetően helyileg, a bőrbe masszírozva is alkalmazhatóak, ezzel azonnali szisztémás reakciókat kiváltva.

Néhány illóolaj akár táplálékkiegészítőként is bevethető, ezzel segítve vitalitásunkat és jó közérzetünket.

Mit csinál egy dōTERRA wellness tanácsadó?

Nem tartalmaznak semmilyen hozzáadott anyagot, amelyek hatásukat csökkentenék, valamint növényvédő szerektől és más kémiai maradványoktól mentesek.

A kinyerés folyamata A gyógyászati minőségű illóolajokat nagyrészt gőzdesztillációs eljárással, a lehető legalacsonyabb hőmérsékleten, nyomás segítségével kerülnek a növényi anyagból kinyerésre. A folyamat közben az illóolajok a gőzbe kerülnek, majd a gőzkeverék megismerni doterra követően az olaj kiválik a vízből. Így nyerhető ki a tiszta illóolaj.

Ennek minőségét legfőképpen az határozza meg, hogy mennyire tud értékké válni mások számára, hogy milyen értékek és tartalmak mentén valósítja meg önmagát abban, amiben tevékenykedik és van-e mit átadni abból, van-e mivel mások javára lenni. Bármi is volt eddigi életem során a fókuszomban ezen a téren, hivatásként éltem meg. Amikor a dōTERRA megjelent számomra, igyekeztem alaposan megismerni és hamar kiderült nekem, hogy ez a cég, jóval több, mint illóolajok forgalmazója.

A lehető legjobb minőség és a megfelelő kémiai összetétel érdekében a hőmérsékletet és a nyomást szigorú ellenőrzés alatt kell tartani.

Amennyiben a hőmérséklet és a nyomás túlságosan alacsony, az értékes olaj nem szabadul fel.

Ellenkező esetben pedig megsérül az olaj érzékeny kémiai felépítése és megváltozik annak hatása. Egészsége szempontjából fontos Minél jobban megismerjük az illóolajok egyéni és megismerni doterra egészségügyi ellátásban használható erejét, annál világosabbá válik, hogy mekkora szükség van azok gyógyászati szinten történő alkalmazására.

  1. illóolajok - doTERRA - Mik azok az illóolajok - 25% kedvezmény
  2. Mindkét esetre igaz, hogy saját vásárlómnak tekintelek, és segíteni fogok neked abban, hogy az adott igényhez a legjobban megfelelő olajat válaszd.
  3. TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAM | Gyógyító Olajok |Magyarország

Nem számít, hogy a tiszta, gyógyászati célú illóolajok mennyire drágák lehetnek, hiszen egyszerűen pótolhatatlanok. Ugyan kémiai úton lehetséges egyes alkotóelemeket létrehozni, azonban mindeddig semmilyen komplex illóolajat nem sikerült laboratóriumi körülmények között előállítani.

További cikkek

Ha Ön most kezdi utazását az illóolajok világában, használja a legtisztább minőségű, gyógyászati szintű olajokat. Egyéb olajok, amelyek nem rendelkeznek a legtisztább, gyógyászati minőséggel, nem vezetik Önt a kívánt eredményre, sőt, néhány esetben kimondottan ártalmasan hathatnak!

Ezért tartozik a doTERRA cégfilozófiájához a garantáltan tiszta, gyógyászati minőségű illóolajok előállítása.

megismerni doterra az ember megrendül az ülésen

Olvasson erről többet.