Állásajánlat részletei

Olasz ismerősök

Tartalom

  belgium társkereső oldalak

  Másolás Vágólapra másolva Tucatnyi gondosan megtervezett lopás borzolja a kedélyeket egy kis olasz szigeten. Egyelőre Capraia mind a négyszáz lakosa potenciális gyanúsított a rejtélyes ügyben, amelyet három rendőr próbál felderíteni. A sziget polgármestere, Marida Bessi a Corriere della Sera újságnak arról beszélt, hogy az ügy már kezdi kikezdeni a szoros barátságokat, közeli ismerősök, szomszédok is már gyanakodva néznek egymásra.

  Capraia bár Olaszországhoz tartozik, de az egyébként Franciaországhoz tartozó Korzikához közelebb van, mint az olasz területekhez.

  Bemutatlak pár focista barátnőnek. Feltalálod magad. Vagy éppen az italok a konyhába vannak de ugye elmúltál már tizennyolc? Saját cégem is van.

  A szigetre csak hajóval lehet eljutni, már ha az időjárás engedi. A legtöbb rablás télen történt, amikor az ottlakókon kívül senki más nincs a szigeten, ekkor törtek fel jó néhány családi házat és üzletet.

  Korábban az alpolgármester házába törtek be, ahonnan ékszereket és készpénzt vittek el. De tudták, hogy mikor kell lerendezni a dolgot, mert aznap éppen Pisába ment a tisztviselő.

  szerelem szigete társkereső

  És egyébként is jól ismerhették a házat, mert megtalálták a bútorok mögött lévő széfet. Tovább nehezíti a dolgot, hogy az emberek többsége otthon tartja a pénzét, mivel a olasz ismerősök egyetlen bankja tavaly bezárt.

  Kétszeresen is találónak tűnik egykori címadásunk, a Covidon kívül ugyanis a Belső-Erzsébetvárost érintő csendrendelet is befolyásolni fogja a városnegyed nyüzsgését. Emlékeink szerint legelsőként zártak be a budapesti topéttermek közül márciusban. Az olasz kötődés miatt érzékenyebben érintette Önöket a probléma? Fausto di Vora: Olaszországban élnek rokonaink, mi is gyakran látogatunk haza, ezért igen erős hatással volt ránk az olaszországi helyzet, amit a február végi kirobbanás óta szorosan követtünk.

  Fokozza az ügy rejtélyességét, hogy a sziget központi terén lévő térfigyelő kamera valamiért meghibásodott. Három rendőr munkálkodik a szigeten, de valamiért egyelőre nincsenek a helyzet magaslatán, úgy tűnik, jelenleg még nem fogtak nyomot.

  legjobb ingyenes alkalmazás találkozó

  A polgármester szerint korábban nem voltak hasonló problémák, tavalyig béke honolt a olasz ismerősök.