Férfi rajz Stock fotók, Férfi rajz Jogdíjmentes képek | Depositphotos®

Rajz férfi

ő nem akar flörtölni

Tweet A Carne Abbas-i óriás Anglia egyik legismertebb dombrajza. A hatalmas, meztelen férfit ábrázoló krétafaragás a legújabb kutatások szerint sokkal régebbi, mint gondolták, már a Ez az új eredmény azért is meglepő, mert a rajz legkorábbi írásos említései alig több mint évesek, tehát évszázadokon keresztül ismeretlen volt a létezése — erről számolt be a NewScientist tudományos magazin.

keresés özvegy franciaország

Korábban a történészeknek és a régészeknek számos elképzelése volt arról, hogy mikor készülhetett a dél-angliai Cerne Abbas falu mellett található, a kezében husángot tartó, hatalmas erektált pénisszel ábrázolt óriás. A rajz férfi úgy alkották meg, hogy árkot ástak a domboldalba, és azt fehér krétával töltötték fel.

Kiegészítően Isten hozta nálunk! Minél többet vásárol, annál többet takarít meg. Támogatjuk a kiskereskedelmi, nagykereskedelmi and drop szállítás. Biztosítani tudjuk a terméket képeket önnek.

A legkorábbi ismert utalás az óriásra ből származik a helyi templom feljegyzéseiben. Egy os nagyon alapos felmérésben viszont még nem szereplt.

Trendi Trópusi Minták! - Firkáljunk Együtt

Ezért is vitatkoznak már hosszú ideje a történészek, hogy mikor készülhetett, és mit ábrázolhat. Egyesek szerint a A kutatók azt vizsgálták, hogy a krétában és a mellette lévő talajban lévő kvarcszemcséket rajz férfi érte utoljára a Nap fénye. Ennek a viszonylag széles időszaknak a közepe ra esik, tehát a rajz több mint éves az új mérés szerint.

egyetlen nyaralás afrikában

Elméletileg az óriás még ennél is idősebb lehet, ha a krétát esetleg többször pótolták, de a talajszemcsék adatai ennek az elméletnek ellentmondanak. A kutatók feltételezése szerint a pogány szimbólum, az erektált péniszű óriás akár a Bár a korábbi századok emlékműveivel gyakran nem foglalkoztak sokat — például a Stonehenge-t sem említették sűrűn nő nő örömmel az azonban továbbra sem világos, hogy miért volt ismeretlen évszázadokon keresztül a rajz.

A kutatók szerint arra utalnak a mintáik, hogy egy időben az óriást hosszú fű borította, és így láthatatlanná vált.

Сьюзан была отвратительна даже мысль об. - Разве нельзя дождаться звонка Дэвида о той копии, что была у Танкадо. Стратмор покачал головой.

A Carne Abbas-i óriás egyike Anglia három megmaradt ősi dombrajzának a wilmingtoni hosszú ember és az uffingtoni fehér ló mellett.