Túra fotóalbuma

Singletrail hirschberg

Tartalom

  szülők barátja meet ajándék

  A csapat diplomásokból és egyetemistákból álló mérnökhallgatókból állt, a legeredetibb csapattagok az UMD Alfred Gessow Rotorcraft Centerjéhez kapcsolódtak. Kyle Gluesenkamp pilóta új igazolt világrekordot állított fel 49,9 másodperces repülési időtartammal Henry Enerson ugyanazon a napon 10,3 láb 3,3 m repülést ért el, amely 48 másodpercig tartott visszatartvaamely továbbra is a csapat által elért maximális magasság.

  egyetlen lány társkereső

  Nem hivatalos, 74 másodperces világrekord-repülési időtartamot ért el ugyanazon a napon Brandon Draper pilóta. Ugyanezen a napon Kay Tsui pilóta új amerikai rekordot állított fel 38 másodperces repülési időtartammal.

  A projekt kezdeti finanszírozását a Kickstarteren keresztül kapta.

  meghan markle randevúzz harry

  A repülési tesztek augusztusban kezdődtek. A repülést a Reichert hajtotta a Soccer Centerbenegy fedett futballstadionban VaughanbanToronto közelében64 másodpercig tartott, és elérte a 3,3 méteres maximális magasságot.

  egyesület elder meeting lyon

  A díjnyertes járat öt napos teszt utolsó napján érkezett, és néhány perccel azelőtt, hogy a csoport elrendelte volna a helyiség elhagyását. A díjat átadva az Amerikai Helikopter Társaság igazgatója, Mike Hirschberg megjegyezte: "Számos tanulmány" bebizonyította ", hogy a [kihívás] valójában singletrail hirschberg lehetetlen Nos, ehhez évszázad harmadában, hogy bebizonyítsa a kétkedők tévedését.

  Szerinte a pénzdíj szép volt, de az igazi elégedettséget maga a teljesítmény adta. AHS International.

  egyetlen nyaralás beleszeretni

  Letöltve: