Nekem nincs mottom, neked van?

Spanyolország társkereső

Én egy őszinte szívbeli de egyben kslandgondolató személy vagyok aki szeret pozitívan élni, nem nézek híradót és számomra fontos a személyes és lelki fejlődés.

  • Komoly társkereső Spanyolország környékén - Első Találkozás
  • JULY 33, 37, Madrid, Spanyolország - Diamonds: Ingyenes Társkereső Oldal

Pozitív emberek társaságát kedvelem. Ha szeretik a jógát még jobb.

Komoly társkereső Spanyolország

Egy spanyolországi társkereső nő, Komoly kapcsolatot keresek. Családot teremteni.

oldalon, hogy megfeleljen fekete ember

Szeretek utazni főzés és átérezze a szabadidőmet Egy spanyolországi társkereső férfi, Adam 37 Egyszer eljön az a pillanat, amikor rájössz, tévúton jártál. Mert azt hitted, a figyelemért küzdened kell, a szeretetért pedig bizonyítanod. Egyszer eljön majd a pillanat, amikor megérted csak a tettek számítanak, mert a szép szavak sokszor üresek.

Egyszer eljön a perc, amikor megérted, nem kell jobbnak lenned másnál, elég, ha spanyolország társkereső nap jobb vagy a tegnapi önmagadnál. Egyszer megérzed magadban az erőt, hogy visszafordulj és más utat keress, levetve az összes fájdalmad, az álarcot, mellyel mosoly mögé dobtad mindazt, ami gyötör.

Spanyolország társkereső lesz az a pillanat, amikor megérted, nem kell megfelelned, bizonyítanod, küzdened, vagy megharcolnod.!

Home Angol társkereső oldalak Spanyolországban Angol társkereső oldalak Spanyolországban Harminc métert csúszott bukása után a magyar bringás a angpl. Zozo 49 éves budapesti társkereső tagunk.

Egy spanyolországi társkereső nő, Patricia 49 Spanyolország társkereső kedves hölgyek. Kedves 38 éves fiatal ember vagyok és racionális. Szeretem a zenét, utazástjó ételeket és bort.

Angol társkereső oldalak Spanyolországban

Keresek valakit, aki megbízható, jó szívű és őszinte. Egy spanyolországi társkereső férfi, Tibor 42 Szia!

Fiammal Tenerife szigetén élek egy éve. Az volt a terv, hogy júliusban haza látogatok, de mégsem.

tárgyaló férfi a 62

Jó lenne találkozni, talán ősszel tudok majd menni. De mindkét flörtöl házas nem riaszt a távolság és még van benned felfedező kedv, akkor kialakíthatjuk közös életünket ahogy a helyzet engedi, bármi lehet.

Társkereső Spanyolország

Szeretem a napfényt, a et és a tengert, természetet. Bármilyen minőségű kapcsolat érdekes lehet Gondolkodásban és külső megjelenésben fiatalos vagyok.

Szeretek kirándulni és utazni, egzotikus helyeken is könnyen feltalálom magam. Szeretem a természetet, a vizet, a kertet és a finom ételeket, kellemes békés harmonikus életet, tartalmas beszélgetéseket.

Érdekel a régészet, filozófia, pszichológia, ezotéria, művészetek.

Társkereső

Egy spanyolországi társkereső nő, Judit 65 Sevilla-ban élek, szakácsként dolgozom. Van egy kisfiam 4aki az anyjával él, hetente kétszer nálam alszik. Magyar holgy társaságára gondolatom. Semmi futóprogram, sem egytábori kapcsolatok. Gyere el pár napra; megismerheted Sevilla-t és szerénységem. Johetsz gyerekekkel, van hely. Akivel lehet jövőt építeni,és akivel igazán lehet átérezni az életet.

Akit keres:

Amit én tudok adni:szeretet, megbecsülés, gondoskodás, otthon,önzetlenség. Amúgy pedig egy igazi nőnek érzem magam, határozott értékrenddel, jó humorérzékkel,egy csomó kreativitással, empatikus vagyok,kritikus magamhoz, szeretem a jó filmeket, szeretek utazni, múzeumba járni,futni és síelni, főzni, vagy elmenni egy jó étterembe, egy jó kávé mellett megváltani a világot, társasági ember vagyok, akinek sokat jelentenek a barátai és a családja.

Ami taszít, az az ízléstelenség, a szélsőséges nézetek, spanyolország társkereső egysíkú gondolkodás.

mezei rich man ismerkedés

Várom leveled, ha úgy gondolod hasonló elképzelésünk van az életről,és ha szívesen meghódítanál egy nőt, aki arra gondolatik,hogy valakinek ő legyen a legszebb és legfontosabb a világon. Én egy komoly tartós és harmonikus kapcsolatot keresek aki el tudja képzelni velem itt Spanyolországban a közös jövőjét és hát természetesen a későbbiekben egy közös családot is.

Regisztráció 45 éves kortól.

Szeretek filmezni, sétálni és a tengerparton lenni, Gyerekem nincsen. Ha úgy érzed hogy ez neked szól és többet szeretnél rólam tudni kérdez bátran. Üdv Egy spanyolországi társkereső férfi.