Szabad ülések. Testület ülések | Balatonmáriafürdő

Tartalom

  Köszönhetően annak, hogy a héten újabb kérdések tisztázódtak, és most már hivatalos, hogy jövőre Nikita Mazepin és Mick Schumacher is a Haas színeiben mutatkozik be az F1-ben, kettővel csökkent a megválaszolásra váró kérdések száma. Általában nem meglepő, hogy a szezon utolsó heteiben még három ülés sorsa rendezetlen, az viszont már annál inkább, hogy többek között még a Mercedes és a Red Bull is adós egy-egy bejelentéssel, sőt, ha azt vesszük, utóbbi kettővel is, hiszen a harmadik üres ülés az Alpha Taurinál van. Sajtóértesülések alapján a hétszeres világbajnok növekvő home office- és bérigénye miatt hónapok óta húzódnak az szabad ülések Lewis Hamilton és a Mercedes között, valószínűleg a helyzeten nemigen segít az sem, hogy a brit karanténba került, miután pozitív lett a koronavírus-tesztje, emiatt a hétvégén — és talán az azt követőn is — George Russell helyettesíti.

  A ből nyolc ülés sorsa még kérdéses a jövő évi rajtrácson, de ezek felére is megvan az egyértelmű jelölt — ráadásul napokon belül további bejelentések várhatóak, így a McLarennél és a Haasnál is. Red Bull Daniel Ricciardo kontraktusa ra is szól, s Danyiil Kvjat maradása is roppant valószínűnek tűnik, a csapatnak nincs oka elküldeni őt.

  szabad ország társkereső

  A sajtóban nemrég felmerült, hogy esetleg Fernando Alonso érkezhet a csapathoz, de ennek a pletykának aligha van valóságalapja. Williams A legtöbb élcsapathoz hasonlóan itt sincs már kérdés: Felipe Massa és Valtteri Bottas harmadik szezonjukat kezdhetik meg együtt jövőre.

  Ferrari A nyár egyik nagy kérdése volt, hogy ki lesz Sebastian Vettel csapattársa Maranellóban, de végül ismét nem döntött a váltás mellett a Ferrari, azaz Kimi Raikkönen még legalább egy évig a vörösöknél marad. McLaren Jelenleg az egyik nagy nyitott kérdés, hogy ki lesz Fernando Alonso csapattársa.

  Jenson Button ha minden igaz, a héten jelenti be, hogy lesz-e folytatás, de minden előzetes jel arra mutat, hogy nem.

  ismered magad

  Helyére a GP2-t fölényesen vezető, az utánpótlás-szériákban évek óta bizonyító Stoffel Vandoorne vagy a tavaly télen félretett Kevin Magnussen érkezhet, jelenleg előbbi tűnik esélyesnek az ülésre.

  Toro Rosso Hivatalos bejelentés még nem történt, de ha egyáltalán marad a kiscsapat a Formulaben, akkor minden szabad ülések a többéves szerződéssel rendelkező Max Verstappen lesz az egyik versenyzőjük, s Carlos Sainz maradása is elég biztosnak tűnik, az istállónak nincs oka lecserélni őt.

  Manor A legkisebb csapat, a legnagyobb kérdőjel.

  képzési ismerkedés

  Az egyetlen támpontunk az lehet a Manort illetően, hogy ha valóban a Mercedes lesz a brit istálló motorszállítója, akkor egyik versenyzőjük Pascal Wehrlein lehet. S hogy ki lesz a másik?

  szilveszter 2021 frankfurt egyetlen

  A jelenlegi pilóták közül Will Stevens és Alexander Rossi nem zárható ki, de azt is el lehet képzelni, hogy valamelyik nagyobb istálló szabad ülések a Manorhoz tanulni egy versenyzőt, így például a ferraris Raffaele Marciello vagy a mclarenes Kevin Magnussen neve is felmerülhet — de ez nem több puszta találgatásnál Sauber A Sauber szokásától eltérően már szabad ülések megerősítette jövő évi felállását: Felipe Nasr és Marcus Ericsson is marad a csapatnál.

  Haas Az amerikai újonccal kapcsolatban nemrég még egy tízes névsorról beszélhettünk, mostanra viszont már eldőlni látszik a felállásuk — amit hamarosan be is jelenthetnek, hiszen szeptemberre ígérték, hogy közzéteszik párosukat. Az elmúlt időszak hírei alapján meglepetés lenne, ha nem Romain Grosjean és Esteban Gutierrez vezetne a csapatnál. A os pilótafelállás:.

  ismerkedés a török