Recommended

Szabadidő kapcsolati. Univerzális erőforrás a hétköznapokban: a rekreáció

Tartalom

  Az idősek szociális kapcsolatai és szabadidő-eltöltése R. A születéskor várható átlagos élettartam növekedése, az alacsony gyermekszám magától értetődő módon hívta életre a csökkenő, elöregedő társadalmak megjelenésének folyamatát.

  szabadidő kapcsolati ülés nő toque

  Mindez számos feladat elé állította a szakpolitikák, a hazai és nemzetközi szervezetek képviselőit, elsősorban az aktív, egészséges időskor elősegítése érdekében. Tanulmányunkban egy fős empirikus vizsgálat eredményeinek egy részét mutatjuk be, melyet szabadidő kapcsolati Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálattal közösen bonyolítottunk le telén azzal a céllal, hogy felmérjük az idősek helyzetét, szükségleteit.

  szabadidő kapcsolati lelki ismerkedés svájc

  Jelen írásunkban azon eredményeit ismertetjük, melyek a közösségi tevékenységekre, a szabadidő eltöltésére, valamint a szociális kapcsolatok jellemzőire koncentrálnak. Elemző munkánk során azt tapasztaltuk, hogy az érintettek, a bentlakásos idősek otthonában élők, fokozottan nyitottak a fizikai és mentális aktivitás megőrzését szolgáló közösségi tevékenységekre, melyek hosszútávon esélyt biztosítanak jóllétük fenntartásához, javításához.

  szabadidő kapcsolati alkalmi időpontjai 24 költségek