Böngészés az ülések helyszínein

Találkozóhelyek találkoznak, A találkozóhelyek használata a Google Naptárban

A Farmer-Expo rendezvényen találkoznak a kertészek, a szarvasmarhatartók és a gépkereskedők is

Ezután ossza meg a kinevezési oldal linkjét, hogy mások találkozóhelyek találkoznak lefoglalhassák ezeket az időpontokat, hogy találkozzanak veled. A Google Naptár kinevezési blokkjai ideálisak azoknak a tanároknak vagy professzoroknak, akik hivatali órákat tartanak, felügyelőknek a felülvizsgálati vagy értékelési szezonban, és bárki másnak, aki gyakran találkozik másokkal.

fotó társkereső

Az egyetlen dolog, amit be kell állítania a találkozóhelyek számára, az a munkahelyi vagy iskolai Google Naptár-fiók. Így, ha cége a Gmailt használja például meg kell látnia a rendelkezésére álló funkciót. Találkozóhelyek találkoznak létre egy találkozó blokkot a Google Naptárban Nyissa meg a Google Naptár asztali webhelyen, és jelentkezzen be a A használni kívánt Google-fiókha szükséges.

Írjon be egy címet, és válassza ki a blokk teljes idejét.

Foglaljon kinevezési helyet a Google Naptárban

Időtartamú résidőknél adja meg a résidőkhöz szükséges időt. Miután elmentette a megbeszélési blokkot, a naptárában eseményként jelenik meg, a bal felső sarokban pedig egy blokk ikonnal.

Kattintson erre az eseményre a szerkesztéshez, törléshez vagy a találkozó oldalra lépéshez. A kinevezési oldalra mutató linket megoszthatja másokkal, akik megfordíthatják velük a résidőket.

Foglaljon kinevezési helyet a Google Naptárban Ha megosztja a kinevezési oldalra mutató linket, mások bedobhatják az URL-t a webböngészőjük címsorába.

Bejelentkeznek Google Naptár-fiókjukba, hogy megtekinthessék a rendelkezésre álló helyeket.

  • Miért találkozzanak a Nagy Sionban? | Nagyobb Sion találkozók és egyezmények
  • találkozóhely | A magyar nyelv értelmező szótára | Kézikönyvtár
  • Ismerd jegyben hal

Ez hozzáadja az eseményt a saját Google Naptárához. Ha a résidőt lefoglaló személy egy fájlt akar beilleszteni az értekezletre, megteheti csatolja az eseményhez mentése után, csakúgy, mint bármely más Google Naptár-eseménynél.

Tekintse meg lefoglalt helyeit a Google Naptárban Miután valaki lefoglalta az egyik találkozóhelyedet, eseményként fogod látni a Google Naptárban. Ez egymás mellett jelenik meg az Ön által beállított eredeti találkozóblokkal.

Bejegyzés navigáció

Az adott eseményre kattintva megtekintheti azokat az információkat, amelyeket a személy a rés elmentésekor felvett. Szerkesztheti további részletekkel is, például bármely más Google Naptár-eseményhez. Amikor meglátogatja a találkozó oldalt, a többiek által fenntartott és elmentett helyek már nem jelennek meg.

Ez egy jó módja annak, hogy megnézhesd, hány résed van hátra a blokkodból és mely időkre. Például felállítottunk egy 30 perces résidőt 12 és 16 óra között.

keres iráni nőt

Az alábbi képernyőképen láthatja, hogy a 12, 14 és 15 órás réseket lefoglalták. Ha valaki, aki lefoglalja az egyik kinevezési helyét, lemondja az eseményt, az a hely újra megnyílik, és a kinevezési oldalon ismét megjelennek egy másik személy számára, akit lefoglalhat.

romeo férfi keresi komoly

Vegyen fel egy vendéget a Google Naptár kinevezési blokkjaiba Felveheti a vendégeket a megbeszélési blokkokba, hogy felvegye őket a folyamatba. Amikor felvesz egy vendéget, találkozóhelyek találkoznak adott személy minden találkozóhelyen szerepel, és értesítést kap, ha valaki foglal helyet.

Tehát ez megfelelő lenne asszisztensének, titkárának vagy üzleti tánciskola kiel single. Vendég hozzáadásához kattintson duplán a találkozó blokkjára a Google Naptárban a részletek oldal megnyitásához.

  1. A találkozóhelyek használata a Google Naptárban
  2. Tovább a részletekhez Szerette a Nagy-Sion hajlandóságát, hogy be tudjon lépni és segítsen megtervezni, kapcsolatba hozni minket olyan emberekkel, akikre szükségünk van, hogy kapcsolatba lépjünk a partnerekkel, a potenciális szállítókkal és bármivel, amit kérünk.

Megkérdezik, hogy szeretne-e meghívót küldeni vendégének. Ne feledje, hogy a vendégek azok, akiket fel kíván venni a találkozó blokkjába.

találtam társkereső

Azoknak az embereknek, akiknek foglalniuk kell résidőket, utasítsák őket arra, hogy látogassanak el a találkozó oldalára a korábban leírtak szerint. Töröljön egy kinevezési blokkot vagy helyet a Google Naptárban Mivel a kinevezési blokkok és az esetleges lefoglalt helyek a Google Naptárban jelennek meg, mint a szokásos események, törölheti őket, mint a szokásos eseményeket.

Kattintson az eseményre az előugró ablak megjelenítéséhez, majd kattintson a kuka ikonra annak törléséhez.

isten, aki arra törekszik, férfi dalszöveg

Egy egyedi lefoglalt hely törléséhez kattintson a kukára, majd döntse el, hogy szeretne-e lemondási e-mailt küldeni az adott személynek. A Google Naptárban található kinevezési blokkok és bővítőhelyek fantasztikus módon foglalhatnak időt másoknak.

A diákok, a csapattagok és az alkalmazottak ahelyett, hogy egyedi eseménymeghívókat küldenének, egyszerűen kiválaszthatják a számukra megfelelő időt.