Celta Vigo - Malaga

2017.01.08

Író: TD

Elemzés

Celta Vigo - Malaga

 

Mindkét csapat 21 ponttal áll a bajnokságban 16 forduló után. A Celta Vigo azonban sokkal jobb formában van erre a mérkőzésre készülve, ugyanis legutóbb a Mestallaban simán legyőzték a Valencia együttesét, holott arra számíthattunk, hogy kevés gólos hazai győzelem vagy döntetlen lesz az a mérkőzés. Ezek ellenére 20 perc után már 3-0-ra vezettek idegenben. 

 

A Malaga pont az "érem" másik oldala ezen a mérkőzésen, hiszen a kupából két vereséggel kiestek már a Cordoba ellenfeleként. A második mérkőzésen ott ráadásul 4 gólt is kaptak a Rosaledaban. A csapat utolsó 5 mérkőzésén nem tudott győzni, hármat el is veszítettek és ezáltal ezen a mérkőzésen ők a kevésbé esélyesek, de ez még nem minden.

 

A két csapat utolsó 4 egymás elleni mérkőzése mindig hazai győzelmet hozott és a két csapat utolsó 9 egymás elleni mérkőzéséből egyszer sem fordult elő, hogy mindkét csapat betalált volna. A hazai csapat győzelme lehet ez most, hiszen kevesebb a fontos hiányzó, ráadásul Iago Aspast nem nagyon lehet megállítani.

 

Tipp: H

Odds: 1,85

Összegzés

  • Odds

    1.85
  • Fogadási határidő

    18.30
  • Tipp

    Hazai

Tetszett az elemzés?Ossza meg ismerőseivel!
Fogadj velünk! SMS TIPP

VIP TIPPÜNK :

SMS Tippek
Feliratkozás hírlevélre

Hírlevél, feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig értesülj legújabb tippjeinkről, cikkeinkről és fogadási stratégiákról!

Feliratkozás