Elefántcsontpart - Togo

2017.01.16

Író: TD

Elemzés

Elefántcsontpart - Togo

 

Az elefántcsontparti csapat legutóbb megnyerte a kupát, most tehát címvédőként kell az első mérkőzésen bizonyítaniuk egy olyan ellenfél ellen, akik viszont éhesek a sikerre, hiszen legutóbb nem jutottak ki, mert kiestek a selejtezőkön. Fontos megemlíteni, hogy a hazaiaknál az egyre több bizalmat, ámde egyre kevesebb sikert "elszenvedő" Manchester City játékos, Yaya Touré nem lesz a hazaiak szolgálatában. Azonban a mostani hazaiként jelzett csapat helyzete nem ilyen rossz: Bailly, Zaha, Bony és Koné is ott lesznek, köztük ugye találunk fiatal tehetséges játékost is.

 

A togóiaknál Adebayor egyértelműen a legnagyobb név, akivel jelenleg rengeteg kérdés merül fel a klubjával kapcsolatban. Ő már 23 alkalommal öltötte magára a togói válogatott mezt, ő az ország futballjának legnagyobb arca, azonban a futballtérképről már jócskán kifelé megy.

 

Hacsak a togóiaknál nem sikerül valami óriási csodát tenni és nem jelenik meg valaki új játékos a potenciális tehetségek térképén, abban az esetben sima hazai győzelemre számíthatunk.

 

Tipp: H

Odds: 1,45. 

Összegzés

  • Odds

    1.45
  • Fogadási határidő

    17.00
  • Tipp

    Hazai

Tetszett az elemzés?Ossza meg ismerőseivel!
Fogadj velünk! SMS TIPP

VIP TIPPÜNK :

SMS Tippek
Feliratkozás hírlevélre

Hírlevél, feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig értesülj legújabb tippjeinkről, cikkeinkről és fogadási stratégiákról!

Feliratkozás