Everton- Manchester City

2017.01.15

Író: szelo

Elemzés

Nincs rossz formában az Everton, nem vesztettek a legutolsó három meccsükön a Premier Leaguben. Hat ponto gyüjtöttek be a lehetséges kilencből. 3:0ra nyertek a Southampton ellen hazai pályán, és 2:0ra verték idegenben a címvédő Leicester Cityt. 2:2es döntetlen értek el a Hull City ellen. Az FA kupában kikaptak a Leicestertől.

Jelenleg a hetedik helyen állnak a tabellán. 12 ponttal lemaradva a Citytől. 
Morgan Schneiderlint leigazolták a héten. Négy és fél évre írt alá. Egész szezonban a padon ült a Unitedben, egyszer sem volt kezdő. Roland Koeman így nyilatkozott új játékosáról:
"Ismerem a játékost, boldog vagyok, hogy megszereztük. Ismerem a képeasségeit, ismerem személyesen is, nagyon szívesen csatlakozott hozzánk, és ez sokat számít! Erős egyéniség. A Southamptonban már volt játékosom, egy sok helyen bevethető középpályás. Ki van éhezve, hogy megmutassa tudását."

Koeman nem számíthat Bolasie-ra, Calvert- Lewinre, McCarthyra és Besicre. Idrissa Gueye pedig válogatottbeli kötelezettségeinek tesz eleget.

 

A City 5:0ra verte a West Hamet az FA kupában, azt megelőzően pedig négy győzelmük volt öt meccsből. Egyedül a Liverpooltól kaptak ki az Anfield roadon.
2:1re nyertek a Burnley majd az Arsenal ellen, es 2:0ra a Watford ellen. Jelenleg negyedikek  a tabellán, hét ponttal a Chelsea mögött. 
20 meccsből 13at nyertek meg, és Guardiola sok kritikát kapott jelenlegi formájuk miatt. 

Ezt ő így reagálta le: " Sir Alex Ferguson sem nyert 11 évig bajnokságot, adjanak nekem is időt. A Liverpool sem nyert 25 éve. Fejlődnünk kell, nem változtatni. Ha valami nem megy, erősnek kell maradnod. Elfogadom amit korábbi játékosok, szakértők és a szurkolók mondanak, hisz nem nyerünk meccseken, de bízom benne, hogy adnak nekem időt."

Kompany és Gundogan még sérült, Fernandinhonak még van két meccse az eltiltásából. Leroy Sané játéka kérdéses.

 

Az Everton idén csak egyszer kapott ki hazai pályán, városi riválisuktól a Liverpooltól, bár az öt győzelem négy döntetlen nem egy meggyöző eredmény. 
Utolsó egymás elleni meccsükön októberben 1:1 lett az eredmény.

Mindkét csapat viszonylag jól játszott ultosó meccseiken, izgalmas meccsre számíthatunk.

Összegzés

  • Odds

    1.65
  • Fogadási határidő

    13.30
  • Tipp

    Mindkét csapat szerez gólt

Tetszett az elemzés?Ossza meg ismerőseivel!
Fogadj velünk! SMS TIPP

VIP TIPPÜNK :

SMS Tippek
Feliratkozás hírlevélre

Hírlevél, feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig értesülj legújabb tippjeinkről, cikkeinkről és fogadási stratégiákról!

Feliratkozás