Genoa- Roma

2017.01.08

Író: szelo

Elemzés

A Genoanak 23 pontja van és a tabella alsó felén helyezkednek el. Biztos, hogy a szurkolók többet vártak. Az edző Ivan Juric tujda, hogyan tüzelje fel játékosait a nagy nevek ellen. Októberben megverték a Milant, novemberben a Juvét és decemberben a Fiorentinat. Mindháro meccset stílusosan nyerték, a Milant például teljesen lefocizták 3:0re, a Juventus ellen is 3:0 volt már a félidőben és sosem láttuk még őket ennyire elveszettnek, és ugyan a 82. percben szerzett Pjanic egy gólt, annak már nem volt jelentősége. 

A csapat gólfelelős Giovanni Simeone hat góllal, majd Pavelotti követi három góllal. 
Paveoltti idpközben eligazolt a Napolihoz, 13 millió euróért.  (2015 óta 23 gólt szerzett 44 meccsen, nagy érvágás a távozása)

A Genoa nincs túl jó formában, az elmúlt két meccsen vereséget szenvedtek. 
Mattia Perin, Luca Rigoni visszatérhet eltiltása után.

A Roma a második a tabellán, 4 ponntal vannak lemaradva a Juventus mögött. Legutóbb a Chievot verték meg 3:1re. 
A nagy kérdés, amit mindenki kérdez, képesek-e befogni a Juvét?!
Látszólag nem fogják tudni, az Öreg Hölgy megállíthatlannak tűnik, és megszerzik a hatodik bajnoki címüket zsinórban. Így is eggyel kevesebb meccset játszottak, könnyen nőhet az előnyük.
Habár a Romának nincs oka csalódottnak lenni, nagyon fontos periódus következik, ha bajnkoi cimért akarnak küzedni, vagy megőrizni a második helyüket akár. 
Spalettinek nincs most könnyű dolga ami a csapat összeállítását illeti, Salah az Afrika Kupán szerepel, és már ez nagy érvágás, nyolc gólja és négy gólpassza van.
Vermaalen játéka kérdéses, Florenzi még mindig sérült.

 

Mindkét csapat betalálhat ma, a Genoa tudja, hogyan játsszon a favoritok ellen. Ne feledjük a sokgólos gyözelmeiket amiket már említettem, de a Romának nagy szüksége van a hátom pontra. Nyíltsisakos, izgalmas meccsre van kilátás.

Összegzés

  • Odds

    1.65
  • Fogadási határidő

    15.00
  • Tipp

    Mindkét csapat szerez gólt

Tetszett az elemzés?Ossza meg ismerőseivel!
Fogadj velünk! SMS TIPP

VIP TIPPÜNK :

SMS Tippek
Feliratkozás hírlevélre

Hírlevél, feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig értesülj legújabb tippjeinkről, cikkeinkről és fogadási stratégiákról!

Feliratkozás