Las Palmas - Deportivo

2017.01.20

Író: TD

Elemzés

Las Palmas - Deportivo

 

Nagy kérdés, hogyan fog a Las Palmas talpraállni a múltheti vereség után, amit a Barcelonától szenvedtek el 5-0 arányban. Az a mérkőzés volt talán a legrosszabb a bajnokságban eddig számukra, ráadásul Javi Varas parádés védései nélkül ez az eredmény még csúfosabb is lehetett volna. 

 

A vendégek utolsó 6 mérkőzésükön nem kaptak ki, 2017-ben eddig veretlenek. Utolsó 4 mérkőzésük azonban döntetlennel végződött és mindegyik inkább úgy nézett ki, hogy nem tudnak pontot szerezni. Érdekes módon a Las Palmas ellen a Deportivo még nem játszott döntetlent, legutóbb 1-3-ra tudott nyerni a Las Palmas Araujo fantasztikus játékával, azonban hosszú távon a Deportivo javára dől az örökmérleg.

 

Hazai oldalon hiányzik a házi góllövőlista élén álló Kevin Prince Boateng (eltiltás), azonban más nagyobb hiányzó nincsen. A vendégeknél Gil, Gama és Fajr a hiányzók, közülük az elsőt lesz a legnehezebb pótolni. A Deportivo utolsó 3 mérkőzésén kevesebb, mint 2,5 gól esett, utolsó 9 idegenbeli mérkőzésükön pedig győzni sem tudtak. Most hazai labdabirtoklási fölényre és a széleken erőltetett támadásokra számíthatunk, amiben a hazai csapatnak jobbnak kell lennie és be is kell húzniuk a mérkőzést.

 

Tipp: H

Összegzés

  • Odds

    2.2
  • Fogadási határidő

    20.45
  • Tipp

    Hazai

Tetszett az elemzés?Ossza meg ismerőseivel!
Fogadj velünk! SMS TIPP

VIP TIPPÜNK :

SMS Tippek
Feliratkozás hírlevélre

Hírlevél, feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig értesülj legújabb tippjeinkről, cikkeinkről és fogadási stratégiákról!

Feliratkozás