PSG - Bastia

2017.01.07

Író: TD

Elemzés

PSG - Bastia

 

A hazai csapat számára nem megy minden a tervek szerint, egy hónapon belül pedig a Barcelonával játsszanak majd. Néhány sajtóorgánum már Emery kirúgásáról is beszélt, azonban a Lorient elleni mérkőzésen jól teljesítettek, de továbbra is jól kell játszaniuk, ha csökkenteni akarják a kedélyeket.

 

A vendégek a 14. helyen állnak a bajnokságban és nem nagyon örülnek ennek a sorsolásnak, hiszen nem akarnak nagy verésbe beleszaladni. Kimondták, hogy nem szükséges számukra a jó kupaszereplés, annál inkább a bajnokságban, az első osztályban való túlélés a cél. Egyértelmű, hogy most is arra fognak rámenni, hogy ne kapjanak gólt, ahelyett, hogy meglepetésre készülnének. A PSG az ilyen francia csapatokhoz pedig már hozzászokott, a játszó csapatok ellen meg Emery embereinek nehezebben.

 

Emery nem tud a bajnokságban pihentetni nagyon, hiszen nem állnak olyan jól a pontokat tekintve, de itt is arra lesz szüksége, hogy ne égjen meg. Legutóbb idegenben a Bastia otthonában 0-1-re sikerült nyerniük, most sem lesz ez egy könnyű találkozó, de a vendégek szinte biztos, hogy nem lőnek gólt.

 

Tipp: A hazai csapat kapott gól nélkül hozza le a mérkőzést.

Odds: 1,50

Összegzés

  • Odds

    1.5
  • Fogadási határidő

    21.00
  • Tipp

    Nem szerez mind2 csapat gólt

Tetszett az elemzés?Ossza meg ismerőseivel!
Fogadj velünk! SMS TIPP

VIP TIPPÜNK :

SMS Tippek
Feliratkozás hírlevélre

Hírlevél, feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig értesülj legújabb tippjeinkről, cikkeinkről és fogadási stratégiákról!

Feliratkozás