Real Sociedad - Barcelona

2017.01.19

Író: TD

Elemzés

Real Sociedad - Barcelona

 

Szinte hihetetlennek hangzik, de a Barcelona utolsó 9 mérkőzésén nem tudott nyerni a Real Sociedad otthonában, az Anoetaban. Remek formában vannak a vendégek, utolsó mérkőzésüket magabiztosan, fantasztikus játékkal nyerték, a védekezésük pedig Luis Enrique nyilatkozata alapján az egyik legjobb volt, mióta ő vezeti a Barcelonát.

 

A hazai csapat teljesen kiszámíthatatlan minden mérkőzésen, idén eddig 2-0-ra nyertek a Malaga ellen a Rosaleda stadionban, utána pedig 0-4-re kikaptak otthon a Sevilla ellen. A Barcelona ellen játszani, azonban mindig más motiváció. Nagyon nehéz mérkőzések következnek, hiszen ezután a mérkőzés után vasárnap a Celta Vigot látják vendégül, akik az európai pozíciókért vannak versenyben, míg utána a Bernabeuba utazik Eusébio csapata. A vezetőedzőnek nagyon nagy fejtörést okozhat, hogy valamit kitaláljon erre a három kulcsfontosságú mérkőzésre és elképzelhető, hogy a keret nem fogja elbírni ezt az iszonyatos tempót. Erre a mérkőzésre viszont a legjobb kezdő várható és masszív védekezés.

 

A Barcelona számára nem kötelező az első mérkőzés behúzni, elég, ha egy jó eredménnyel fordulnak a visszavágóra. Továbbá fontos, hogy a bajnokságban most ne bukjanak pontot, hiszen a Real Madrid hétvégi vereségével ismét esélyük van arra, hogy javukra fordítsák az eseményeket. 

 

A hazai csapat formája WDWLDW, míg a vendégeké WWLDWW. A két csapat előző mérkőzése 1-1 lett.

 

Számítsunk tehát arra, hogy a hazai csapat inkább a védekezz és kontrázz játékot fogja játszani, a letámadásuk fokozatos lesz, leginkább a középpályán akarnak majd labdát szerezni, nem pedig magukra húzni a vendégeket. Ebből a veszélyes ellentámadások lehetnek a hazaiak fő fegyverei, míg a vendégek valószínűleg nem fognak visszavenni a tempóból: a Messi - Neymar - Suarez hármas kizárólag a góllövésre játszik majd, a kérdés, hogy milyen effektivitással. Számítsunk arra, hogy mindkét csapat gólt lő.

 

 

Összegzés

  • Odds

    1.55
  • Fogadási határidő

    21.15
  • Tipp

    Mindkét csapat szerez gólt

Tetszett az elemzés?Ossza meg ismerőseivel!
Fogadj velünk! SMS TIPP

VIP TIPPÜNK :

SMS Tippek
Feliratkozás hírlevélre

Hírlevél, feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig értesülj legújabb tippjeinkről, cikkeinkről és fogadási stratégiákról!

Feliratkozás