West Ham United - Manchester City

2017.01.06

Író: TD

Elemzés

West Ham United - Manchester City

 

A két csapat legutóbb az Etihadban csapott össze, akkor a City 3-1-re tudott győzni remek formájuknak köszönhetően. Ez azonban augusztusban volt, Guardiola játéka azóta kissé kiszámíthatóvá és lekontrázhatóvá vált nagy fizikális teljesítményű játékosokkal. Erre remek példa a Leicester City elleni mérkőzés is. A West Ham United utolsó két mérkőzésén kikapott, legutóbb a Manchester United ellen Londonban 0-2-re, ahol egy piros lap igencsak befolyásolta a mérkőzés kimenetelét. A West Hamnek viszont még emberhátrányban is voltak lehetőségei, kontrákból életveszélyesek.

Hazai oldalon rengeteg a hiányzó: Töre, Arbeloa, Sakho, Oxford, Zaza, Collins, Byram és Kouyaté sem lesznek bevethetőek különböző okok miatt. A vendégeknél ezzel szemben Fernandinho, Gündogan és Kompany a nagyobb hiányzók, azonban a keret még így is elég bő ahhoz, hogy jó kezdőt tudjon kiállítani Guardiola.

Ez a hazai csapat 4. mérkőzése 12 napon belül, így regenerációról, kipihentségről aligha beszélhetünk. A vendégek teljesítménye abszolút nem meggyőző az elmúlt időszakban, most azonban remek lehetőségük adódik arra, hogy ezen a formán javítsanak. Készüljünk arra, hogy ezen a mérkőzésen több, mint 2,5 gól lesz majd.

 

Tipp: 2,5 gólnál több.

Összegzés

  • Odds

    1.5
  • Fogadási határidő

    20:55
  • Tipp

    Felette

Tetszett az elemzés?Ossza meg ismerőseivel!
Fogadj velünk! SMS TIPP

VIP TIPPÜNK :

SMS Tippek
Feliratkozás hírlevélre

Hírlevél, feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig értesülj legújabb tippjeinkről, cikkeinkről és fogadási stratégiákról!

Feliratkozás