Társkereső Biatorbágy

Társkereső algériai

Legújabb biatorbágyi női társkeresők

Társkereső Biatorbágy Egyetemet végzett 60 vagyok és egyedül élek. Őrök munkáját irányítom és ellenőrzöm.

beszélni a nők flört mit

Hol számítógép előtt, hol autóval járom az országot. Két felnőtt fiam van. Nos, tudnod kell: nem iszom, nem dohányzom, szeretek vezetni, jókat enni, na meg a focit és néha horkolok. Nem szeretem, ha nem érdekelnek az új dolgok és nem érdeklődsz a világ dolgai iránt.

Love.hu társkereső - bejelentkezés

Szabadidőm van bőven, hála a jó égnek: a Balaton, wellness, olvasás, foci, komédia, vígjáték, kabaré, fesztiválok bár nem iszom, csak eszem Társkereső Biatorbágy Főiskolai flörtölni főnök brullmik freestart.

Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást. Társkereső Biatorbágy Főiskolai diplomás Üzletgazdász Keresem társam, ha lehetséges egy életre!

katolikus partnersuche. com

A hagyományos értékekben hiszek. Romantikus alkat vagyok.

mit jelent ez a szó flört

Angolul, németül, franciául beszélek, továbbá a világ egyik legszebb, de legnehezebb nyelvét, a magyart is sikerült anyanyelvi szinten elsajátítanom! Szeretek kirándulni, utazgatni, de inkább a vidék romantikus madárcsicsergését és kristálytiszta levegőjét, mint a nagyvárosok dudálását és szmogos levegőjét részesítem előnyben.

Szeretem a tenger látványát és morajlását, a hegyek varázslatos vonulatait, a dombok között megbújó hangulatos kis településeket.

arab-ferfi45 társkereső, 51 éves férfi, Algéria - szelo.hu társkereső

Szerencsés életem van, gyerekként 4 évet Algériában élhettem, felnőttként 3,5 évig Ausztriában dolgoztam. Mások által jó embernek tartom magam.

Társkereső hirdetések igazából

A történet szereplője nem kitalált alak, mindennemű egyezés a valósággal társkereső algériai csupán a véletlen műve. Van két kisfiam az előző házasságomból, akik nem velem élnek, de részei az életemnek.

fő üzenet ismerősök megjelenítése

További gyerkőcök lehetőségét nem vetettem el Magassarkú kompatibilis magassággal cm és hatalmas szìvvel várlak. Hátha egymást keressük Nem vagyok társkereső algériai előfizető, nem tudok levélre válaszolni, úgyhogy írj elérhetőséget!

passado de meet