Társkereső blokkok

Szerző: Pinezits Csaba máj 6, Életmód Nincsenek hozzászólások Az interneten többen számoltak már be pozitívan a párkapcsolatuk kiindulópontjaként társkereső segítségéről, de valljuk be őszintén, hogy ők vannak kisebbségben.

A többség a saját környezetében találja meg a párját. Ők, azokhoz a párkeresőkhöz tartoznak, akik amúgy is találkoztak volna egymással.

Aki viszont a környezetében nem talál olyan személyt, aki felébreszthetné a vonzalmát, és a párkeresők sem hoztak eredményt a számára, annak nem könnyű megtalálni a párját. De néha váratlan helyről érkezik segítség: Van aki azt állítja, hogy a Manna szedésének köszönhetően találta meg az igazit.

társkereső blokkok

Tényleg létezhet ilyen? Nem gyógyszer Azt mindig el szoktuk mondani, hogy a Manna csepp nem gyógyszer, hiszen egy homeopátiás, rezgésterápia elvén működő étrend-kiegészítőről van szó.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy jótékony hatása kiválóan működik a stresszoldás, a személyiségfejlődés és különböző élethelyzetek megváltoztatásának a területén is.

Jelen történetből az is kiderül, hogy párkapcsolati krízisekre is egyetlen csavar gyűrűk alkalmazható, aminek következményeként az érintett fél a tökéletes boldogságot is képes volt megélni a cseppek szedését követően.

Társ nélküli vegetálás Történetünk főszereplője egy abszolút átlagos nő, aki adminisztratív tevékenységet látott el egy hivatalban.

társkereső blokkok

Állandóan csinos, dekoratív és folyamatosan mosolygós természete mégsem volt elegendő ahhoz, hogy megtalálja élete szerelmét. Örök romantikus alkat révén mindig bízott a véletlen és sorsszerű találkozásban, azonban ez soha nem érkezett meg az életébe.

Folyamatosan a miérteket kereste és munka után a macskájának sírta el bánatát otthon, aki vélhetőleg megértését tanúsította állandó dorombolásával.

Вы временно заблокированы

Munkahelyén és környezetében mindenki szerette őt, mégis napi szinten volt képes tízen perceket sírással eltölteni a mosdóban, amikor egy kolléganője vagy egy kedves ügyfél célzott rá, hogy most már jó lenne megállapodnia. Társnélküliségét önhibáján kívül és tudattalanul, de ő rendezte így az életében. Ugyanis folyamatosan társkereső blokkok pörgött az agya és az érzelmei is, hogy mikor érkezik már meg a nagy ő, hiszen a végén még lejár biológiai órája és gyermek nélkül marad.

Ez a frusztráció oly annyira erős volt benne, hogy saját félelme kezdett úrrá lenne önmagán.

  1. Rhine neckar újság ismerősök
  2. Lelkigyakorlat egyedülálló, társkereső fiatalok részére - Szentkut
  3. Она прилетела за .
  4. Hétvégi kirándulás egyetlen ünnep

Utolsó elkeseredésében regisztrált egy online társkereső oldalra, ahol még inkább csak depresszívvé vált a társkeresés témáját illetően, hiszen csak szexuális jellegű felkéréseket kapott, ami még jobban letörte önbecsülését.

Pár cseppnyi megoldás Hosszú évekig zajlott ez az egész tortúra, mígnem a társkereső blokkok élő barátainak nagy unszolására elkezdte szedni a Manna cseppeket.

Azt vette észre magán két hónap után, hogy közérzete sokkal jobb, mint előtte és már nem is izgatja a társkeresés témája. Egyszerűen eleresztette ezt a gondolatot és érdekes módon az orvosi leletei is hibátlan eredményeket kezdtek mutatni, nem csak nőgyógyászati területen. A hivatalnoknő társkereső blokkok tulajdonképpen grafikonon szemlélhető ugrásszerű pozitív változást mutatott, majd újabb két hónap Manna csepp szedés után az igazi is betoppant az életébe.

Ő úgy fogalmazta meg a vele történteket, hogy a Moksával képes volt az újjászületésre és vágyai beteljesülését, valamint egészségi állapotának pozitív változását is neki tulajdonítja. Legtöbbször a bennünk rejtőző lelki blokkok akadályozzák, hogy előbbre jussunk az életben, és boldogok legyünk.

Miért jó ez a társkeresőnek? Milyen kellemetlen, mikor 2 ember, akik alig ismerik egymást csak ülnek és feszengnek az első vagy a többedik találkozón?! A társkeresőt megtanítjuk arra, miben különlegesek, önbizalomra, önismeretre tesznek szert.

Ugyanezek a lelki blokkok egészségügyi problémák kiindulópontjai is lehetnek. Amikor elakadunk egy élethelyzetben, és nem találjuk a megoldást, gyakran egy apró segítség, óriási változások elindítója lehet. Ezért is érdemes kipróbálni a Manna cseppet.

társkereső blokkok