Társkereső 80%-os sikeraránnyal - Pászelo.hu társkereső

Társkereső gazdák. Özvegy társkeresők - Pászelo.hu

Tartalom

  Megosztás itt: skype Megosztás barcelona találkozó nők email Ismét elindítja társkereső műsorát az RTL Klub, amelyben olyan vidéki emberek keresik a párjukat, akik gazdálkodásból élnek.

  társkereső gazdák flört láz ingyenes

  A Házasodna a gazda című dokureality-ben gazdálkodó életmódot folytató, vidéki, egyedülálló lehet elvált, özvegy, agglegény, szingli is nők és férfiak keresik a szerelmet. Az RTL Klub internetes társkereső gazdák már toborozza azokat a gazdasszonyokat és gazdákat, akik földművelésből, borászatból, állattartásból, erdő- hal- vagy biogazdálkodásból élnek, önálló egzisztenciával rendelkeznek, keményen dolgoznak és szeretnének párt találni maguknak.

  társkereső gazdák találkozz új emberekkel whatsapp

  A jelentkezésre buzdító felhívás csütörtök estétől látható majd a csatornán. A műsor nem díszletek között zajlik, hanem a gazdák világában, ahol a ház, a kert, az állatok, a föld van középpontban. Ennek köszönhetően — ahogy az ban már látható volt a Házasodna a gazda első évadában — ez nem egy hagyományos társkereső gazdák műsor, mert a társkeresés mellett azt mutatja be, milyen miliője és egyedi romantikája van a vidéki életnek, ehhez pedig kapcsolódnak az állattartással járó teendők és a mezőgazdasági munkák, amihez egy gazdának olyan társat kell találnia, aki kiveszi a részét a mindennapokból.

  A csatorna a tervek szerint nyár elején mutatja be azokat a szereplőket, akik majd ősztől keresik a párjukat.

  társkereső gazdák társkereső egyetlen személy