Egy társkereső naplója 1. – Fotó nélkül mit érek én?

Társkereső kép. Átnéztem 200 ezer fényképet, és végre tudom a választ

Milyen fotókat válasszunk az adatlapunkhoz? Akár mennyire szépítjük, az online társkeresés legfontosabb eszköze a profilkép.

Bejelentkezés

Belső értékek ide vagy oda, az első benyomást mindig a külső alapján alakítjuk ki a másikról. Az online társkeresők a fotót nézik meg először, és csak ezután kezdenek el részletesebben belemélyedni az adatlapok tartalmába. Egy jól megválasztott profilkép fél siker! Nézzük milyen fotókkal sikerül felkeltenünk az ellenkező nem érdeklődését:Jó pár kutatás született már arról, hogy vajon milyen fotó az, ami a leginkább vonzalmat ébreszt az online társkeresésben.

Szívküldi társkeresők

A kutatás eredményei alapján a nők a büszke, hatalmat sugárzó férfiakat tartják a legvonzóbbnak. Ezzel szemben a férfiak leginkább azon női fotókra figyelnek fel, melyek vidámságot tükröznek. Vegyük elő a fényképezőgépeket! Mennyi az ideális fotó?

társkereső kép

Az online társkereső oldal nem egyenlő a fényképalbummal, elég képet feltölteni. Ennyi viszont legyen, ez mindenképpen növeli az esélyt.

társkereső kép

Szerepeljen legalább egy olyan kép, mely szabadtérben készült valamilyen kültéri programon, akár a kedvenc hobbink alkalmával. Ez azt sugallja, hogy élvezzük az életet, szeretünk kimozdulni. Ráadásául az életképek mindig szimpatikusabbak, mint a beállított fotók.

Ezeken a felvételeken az egész alakra is fény derül, ami sokaknál fontos szempont. Valós, aktuális fotók legyenek Felejtsük el a Photoshoppal való machinálást, illetve különböző retusálási megoldásokat. A fotó lehetőleg ne évvel ezelőtti magunkat tükrözze, kilóval könnyebben, ráncok nélkül.

INGYENES TÁRSKERESÉS

Szintén nem előnyös a nagy bundában, sífelszerelésben, hatalmas napszemüveggel készült fotó, társkereső kép felismerhetetlenek vagyunk.

Vállajuk online társkereső első levél önmagunkat!

Érdekel a VIP csomag! Tudtad, hogy minden 8. És ez a szám évről évre javul! Már a helyszínek kiválasztása alatt érzed majd mennyire szereti amit csinál, és a tökéletes minőségre törekszik!

Az első randi utáni csalódások legtöbb esetben a nem valós fotókra vezethetők vissza! Egy friss, igényes fotó társkereső kép művel! Legyen legalább egy közeli fotó Ha nincs a számítógépünkön ilyen, akkor az első cselekedetünk ne az legyen, hogy a fürdőszobába futunk egy tükör előtti selfi elkészítéséhez.

társkereső kép

Kérjünk meg valakit, hogy készítsen rólunk egy közeli, előnyös fotót. A jó fotó titka: minél több fényt az arcra!

  1. Szívküldi ingyenes társkereső - a társkeresés szakértője
  2. Milyen az ideális társkereső profilkép? - Lélekbúvár - Szívküldi
  3. Társkereső fotózás - Randi fotózás, Portré képek készítése
  4. App nő találkozó
  5. Az egyetlen úriember társkereső
  6. Társkereső az egyedülálló anyák és az apák
  7. Pászelo.hu társkereső - Jó kép

Legyünk kedvesek és természetesen mosolyogjunk. Biztosan tisztában vagyunk azzal, hogy az arcunk melyik szögből nézve mutatja meg legelőnyösebb vonásait.

Mennyi az ideális fotó?

A fotókészítésnél ezt vegyük figyelembe. Nem a legjobb ötlet teljesen a kamera felé fordulni, jobb, ha kicsit oldalról készülnek a felvételek.

társkereső kép

Amit mindenképpen kerüljünk el a fénykép esetében! Nem az online társkereső oldalakra való a fürdőruhás, az izmait csókolgató és a sportautó mellett feszítő alany.

A meztelen valóságot is tartogassuk későbbre, ha nem akarunk könnyűvérűnek tűnni.

Hogyan szívatják önmaguk a társkereső nők?

A péntek éjszakai fergeteges bulin készült kissé becsípett állapotban, az asztalon táncoló fotó sem lesz nyerő, a buli részleteit tartsuk meg a barátaink részére. Csak mi szerepeljünk a fotón, hiszen magunknak keresünk társat! Bármilyen előnyös kép készült rólunk anno az exxel, ne használjuk fel, főleg azon az áron, hogy társkereső kép rajta magunkat. Legyünk igényesek a fotóinkkal!

társkereső kép