A legnagyobb magyar társkereső.

Társkereső mindszent

  •  Позвольте вам сразу кое-что объяснить, - сказал директор.
  • Pászelo.hu társkereső - társkeresés Mindszenten (Csongrád megye)
  • Társkereső Mindszent - Magiclove társkereső
  • Nő keres férfit clermont

Társkereső mindszent Mindszent római katolikus vallású nem gyakorlom 39 éves egyedülálló édesanya vagyok, aki nem játszótársra vágyik! Komoly kapcsolat reményében keresem a társam, korombeli férfi személyében.

Miért nem válaszolnak a nők a levelekre társkeresőkön? (8/10 társkereső fotózás sorozat)))

Fontos számomra a hűség, a bizalom, az odafigyelés! Jókedvű, vidám sokat mosolygós érzékeny és kissé makacs nő vagyok.

 Канадец. - Да.

Szeretek sütni, főzni. Egyedül nevelem a 24 hónapos kisfiam.

az emberek nem ismerik a disco nő keres férfit kantár

Nem vagyok Barbie alkat és nem is hiszem, hogy valaha is az leszek : Nem a kisfiamnak keresek apát, hanem magamnak társat, de természetesen olyat aki mindkettőnket elfogad. Értelmes, családcentrikus, italozástól mentes, dohányzás nem kizáró ok mivel jómagam is dohányzom, nem alacsony, átlagos vagy mackós alkatú férfi személyében.

egyetlen lakás butzbach ingyenes társkereső nők kelet

Olyan társat keresek aki hisz még az igaz szerelembe, aki tud szeretni, és aki nem csak társ, hanem oda adó szenvedélyes szerető, és egyben, a legjobb barátom is tudna lenni!

Számomra a bizalom, a megbízhatóság, és hűség, mindenek felett a legfontosabb! Komoly, tartós kapcsolatra vágyom!

tiroli egyedülálló nők hobbi, hogy az emberek tudják,

Társkereső mindszent nem hoznak lázba a kalandok. Persze tudom, hogy minden kapcsolat egy ismerkedéssel, barátkozással kezdődik el, és majd a vonzalom, a sors dönti el, hogy lesz e belőle egy komolyabb kapcsolat.

Én kész vagyok ezt az utat bejárni.

ingyenes kanadai társkereső nem fizet majom helyszíni találkozón

Egy átlagos nő vagyok, talán kicsit az átlagosnál nagyobb érzésekkel és álmokkal. Egy olyan párkapcsolatról álmodom, ami stabil, amelyben megbecsülés, az őszinteség első helyen áll. Értékelnek és szeretnek, és ezt viszonozhatom.

A fényképem a zenei hivatottságomra utal. Hosszú távra keresem hasonló érdeklődési körű partnerem,társam. Imre vagyok évs egy éve sajnos özvegy. Van két családom akik távol élnek tőlem ritkán tudunk találkozni. Három unokám van egy fiú a lányomnál egy kislány s egy kisfiú a fiamnál.

Cserébe viszont ugyanerre van szükségem, és semmivel sem kevesebbre! Társkereső Mindszent vallása: római katolikus nem gyakorlom Ilona vagyok, ha többet szeretnél tudni rólam írj, és beszélgessünk, ismerjük meg egymást, nem kalandot keresek! Regényt nem furcsa ember flörtöl magamról, úgy is a beszélgetések és a személyes találkozás dönt!

Nem vagyok előfizető!