Magyar tarskereso kolozsvar-PDF

Társkeresés kolozsvár, Randivonal ❤ Etelka - társkereső Kolozsvár - 34 éves - nő ()

Regisztrálj vagy lépj be, hogy meg tudjuk mutatni, mennyiben feleltek meg egymás keresési feltételeinek!

társkeresés kolozsvár

Regisztrálok This heart of mine was made to travel the world! Egy önálló, magabiztos, őszinte,nyugodt, kiegyensúlyozott személy vagyok aki tudja mit akar az élettől.

Szomszédnéni: Autósiskolában

Szeretem mikor pezseg körülöttem az élet de ugyan úgy szeretem a nyugalmat is. Általában a hétköznapjaim, hétvégéim mozgalmasak ezért néha visszavonulok, ilyenkor kiolvasok egy könyvet egy hétvége alatt, film maratont tartok, újab utat szervezek vagy csak simán lazulok és pihenek, feltöltődök a következő mozgalmas hétre. Szeretek sportolni, általában futok, kitisztítja a társkeresés kolozsvár, megnyugtat és feltölt.

Az utazás is fontos része az életemnek, ugyan úgy felszabadít és feltölt mint a futás.

Szeretem es ertekelem a termeszetes szepseget, szeretem ha a nok nem borotvaljak magukat, nem rendelkeznek tetovalasokkal vagy piercing ekszerekkel. Nagyon fontosnak tartom a hasonlo erdeklodest es gondolkodast egy kapcsolatban, kozos celok, izlesek, nem hiszek az ellentetekben, inkabb egy kiegeszito lelektars letezeseben. Nem dohanyzom, es alkoholt csak ritkan fogyasztok, hust eszek mertekkel, de torekszem az egezseges eletmodra es taplalkozasra. Nem hasznalok semmifele kemiai vegyszert, parfumot, izzadas elleni szereket, samponokat stb. Nem vagyok megkeresztelve, nem tartozom semmilyen vallasi egyesulethez, mert manapsag a vallas csak egy eltorzult formaja a hittnek ami teljesen felre van ertelmezve.

Különböző kultúrák megismerése, történelmi helyszínek felfedezése, egy gyönyörű vidék felderítése mindig izgalommal és kalandal jár. Számomra fontos a család és a barátok, szeretek velük időt tölteni. Általában a közös programok a barátokkal a jó beszélgetésekről, borozásról, sütögetésről szól.

Regisztrálj vagy lépj be, hogy meg tudjuk mutatni, mennyiben feleltek meg egymás keresési feltételeinek! Regisztrálok Life it's life! Persze, hogy furcsa vagyok.

Ritkán bulizok, számomra ez a korszak lejárt, de ha mégis elmegyek egy buliba társkeresés kolozsvár legtöbbször házi buli. Még nagyon sok mindent írhatnék ide, de nem a bemutatkozó leírásokból kell egymást megismernünk hanem a beszélgetésekből amit virtuálisan vagy személyesen folytatni fogunk.

Nem csak kapcsolatot hanem egy társat keresek.

társkeresés kolozsvár

Egy olyan személyt akivel az élet összes kalandját át lehet élni és aki nem futamodig meg a nehézségek elől. Mutass többetMutass kevesebbet.

társkeresés kolozsvár