Kategória:Magyar üzletemberek

Üzleti üzletemberek

Tartalom

  üzleti üzletemberek

  Bővebb ismertető Termékadatok A szerzőről Bolti készlet Vélemények Bővebb ismertető A siker talán egyik legfontosabb szabálya, hogy tanuljunk a szakemberektől. Hiszen évente több millió új vállalkozás indul, amelyek sikere azoktól az értékesítőktől, üzletkötőktől függ, akik a vállalkozások termékeit vagy szolgáltatásait eladják.

  Akármennyi időt szentelünk arra, hogy próbálkozásokkal jöjjünk rá a sikeres üzletkötés titkára, üzleti üzletemberek apró fortélyok és trükkök megismerése nélkülözhetetlen.

  üzleti üzletemberek

  Jó hír azonban, hogy amit mások már elértek, nekünk csak megszívlelnünk és alkalmaznunk kell. El kell fogadnunk, hogy az alapvető készségek kifejlesztéséhez, a sikeres eladáshoz rengeteg gyakorlás szükséges. A könyv hozzásegíti, hogy Ön is sikeresen használja a már jól bevált módszereket, technikákat, stratégiákat, és gyakorolja mindaddig, amíg a saját területén Ön lesz a legjobb profi.

  Ragadja meg a lehetőséget! Tanuljon Brian Tracytől, Amerika egyik vezető motivációs trénerétől és személyi tanácsadójától, aki több mint 40 könyv szerzője, könyvei 42 nyelven 60 országban jelentek meg.

  üzleti üzletemberek

  Termék adatok.