Cronos Társkereső Kft. Bp. 1. kerület

B2b társkereső

Tartalom

  ingyenes chat és társkereső 100 ingyen

  Magyarország egyik legnagyobb társkereső oldala közel 20 éve b2b társkereső a párra vágyókat az eredményesebb ismerkedésben. Felismerve a piacon megjelenő fiatalabb korosztályt célzó fejlesztésekben rejlő lehetőségeket, időszerűvé vált a márka újrapozícionálása.

  megismerni az emberek világszerte

  Feladatunk volt: - Új arculat fejlesztése - Új arculat webre történő adaptációja A létrejövő új logó köré felépült struktúra képes lesz nem csak a magyar piacon de a nemzetközi szinten történő megmérettetésre is. Eviron System Az Eviron System az építőipari kereskedelem ma már meghatározó szereplője Magyarországon fejlett termékei kapcsán.

  Feladatunk volt egy olyan nemzetközi szinten is értelmezhető korszerű arculat kifejlesztése, mely a legtöbb - főként B2B felületen is megáll. Feladatunk volt: - Domain meghatározása - Arculat fejlesztése Az Eviron korszerű egyedi arculatot kapott, mely elsősorban a B2B piacra pozícionált, és mely figyelembe veszi a nemzetközi sztenderdeket is.

  női megismerni svájc

  A hazai céggel óta működünk együtt: a folyamatos social media aktivitás mellett márkastratégiát, b2b társkereső tartalmak gyártását és grafikai munkálatokat végzünk számukra.

  Az ügyfél kérése alapján modern, letisztult külsőt adtunk a dobozos és zacskós kiszerelésnek is.

  Tinder Mondhatjuk azt, hogy sok minden egyszerűbb a mai világban, mint régen volt, ám az ismerkedés és társkeresés helyzete erősen kétséges, hogy ide, vagy a nehezebb kategóriába tartozik. Nehezebb ismerkedni, mert kevesebb személyes kapcsolódási pont van?

  TOVÁBB UX feladatok 4 év User Experience Design tapasztalattal segítjük ügyfeleink digitális felületeinek fejlesztését, melynek célja olyan online tartalmak előállítása, melyet a felhasználó magas elégedettséggel használ. TOVÁBB Közösségi kommunikáció A Vermis óta foglalkozik a különböző jellegű közösségek menedzselésével, kezdve a Facebooktól a fórumokon és a márkanagykövetek létrehozásán át az influencer marketing platformokig.

  Tapasztalatunk kiterjed a brandstratégiától, az online stratégián át, a webes fejlesztéseken keresztül, a UX design-on át a social media feladatokig.

  egyetlen találkozón guadeloupe

  Reklámügynökségként a feladatunk, hogy megtaláljuk az adott márkát kedvelő, arról hitelesen nyilatkozó véleményformálót.