Linguee Apps

Flört translate, Flört in English. Flört Meaning and Hungarian to English Translation

Miklós Szentkuthy Artwork by Ellen Blom Aki a maga abszurd teljességében átélte a teljes kontempláció és a teljes munka életét, tudja, milyen kín a reggel.

Human contributions

Két nonszensz: a virágot agyon-kontemplálni és a virágot agyon-kertészkedni. Az írói szemlélődés a virágról flört translate elképzel: a virág Isten, szex, költészet, logika or what you will—természetes, hogy a kontempláció végtelen szabadsága, minden lehetőség lehetősége kizárja a megnyugtató értelmességet.

Ezzel szemben a munkálkodás, a virággal való kertészi így, ezt, azt, ekkor, ezért-csinálás megint értelmetlen, mert annyira egy-értelmű.

egységes férfi társkereső

Ha flört translate a kontempláció, sem a munka: hát mi? Csak egy dolog vonzana—olyan vagyok, mint egy darab vas gravitáció nélküli térben, semmi sem húz, semmi sem kíván engem, úgy kell kipréselnem magamból ügyetlen és szakadozó ál-mítoszokat, melyeket ál-imádok.

flört és beleszeret

Egy megjelent regény-töredékem, melyet gyengének találok: felvetődik a kérdések kérdése—élet legyek-e vagy mű? Egy ölelésem például vagy nagy szcéna a morál misztérium-katedráján—test és lélek, bűn és megváltás, Krisztus és örökkévalóság bábszínházi drótjai rángatják nyelvemet, karomat, léptemet—avagy csak díszes ornamentika, színek, erők, irracionális formák valamilyen harmóniája. Tény, hogy amilyen zsarnoki teljességben jelen van testemben a legortodoxabb katolikus erkölcs és minden pillanatomat átitatja—éppolyan passzív is; megszegem.

Tehát életemet mint életet témaként nem vállalhatom. Mikor borotválkozom, metal társkereső nem tudom, hogy spanyol misztikus, expresszionista építész vagy szingliző teniszpartner leszek-e.

Angol-magyar szótár

Rossz idő: negatívum. Nyárra-kopasztott, áthúzott, átnaftalinozott lakás: negatívum—olyan, mint a templomok nagypénteki oltárfosztottságkor.

А ведь он мог быть сейчас в Смоки-Маунтинс, со Сьюзан. Что он делает здесь, в Испании, зачем спорит с этим психованным подростком. Беккер резким движением взял парня под мышки, приподнял и с силой посадил на столик.

Az otthon: nincs-e benne megint minden életkérdés? Édes otthonom, mennyit szidlak, gyűlöllek s mikor így összevissza takarnak-tépnek, hogy szeretlek, hogy sajnállak.

Please help to correct the texts:

Kulissza vagy, állandó vagy, idő vagy: az egyetlen pozitívum bennem, nélküled szétfolynék: valami fordított Dorian Gray—arckép: örökké egy-az maradsz, míg én köddé relativizálódom szét. Te lámpa, kép, dívány: te vagy az arcom, az egyetlen arcom s mikor nyáron összeflastromoznak: nincs arcom, csak lelkem s ezért vagyok beteg. Nyár-kezdet—mindig tér-fosztottság és idő-fosztottság számomra.

Szabadságon vagyok, csinálhatok, amit akarok: előttem két üres hónap, úgy látszik, mintha időt kaptam volna, pedig épp ellenkezőleg—radikálisan megfosztottak az időtől.

Вы временно заблокированы

A lakást letakarták—radikálisan megfosztottak a tértől. Oh la charmante poupée de la négativité! Vannak, akik állítólag pihennek nyáron—én a kínok kínját élem át. Magamra társkereső bac 5 utalva s az ember magából semmit sem meríthet.

Please help with translation:

Pascali horror az egész szezon: nem a külső ürességtől, hanem a belső ürességtől. A metafizika a legtapinthatóbb biológiai formában—ez a nyári programom. Tér, idő, élet, betegség, morál: efféle filozofikus fogalmak élnek bennem, illetőleg ezekkel azonosulok, bennem testesülnek meg, semmi egyéb foglalkozásom nincs.

Reggeltől estig helyek keresek nők 50 éves házas, reggeltől estig múlások vagyok—à la Proust, à la St. Flört translate és nemlétezés paradox, őrjítő világa ez.

  • Ingyenes társkereső riviere- du- loup
  •  Пока .

Nihilizmus és ultra-intellektualista elemzés kettős ösztöne zakatol bennem. Vad konfesszió-tervek, princípium-bányászás—és link csavargás, impresszonista naplopás.

kabilok női találkozó

A nyár az egyetlen évszak, amely létezik, a többi három csak kalendáriumi konvenció—ezért kellene egyszer megírni a Completa Aestatis Morphologia-t; talán idén. Mért mondom annak: néha a legabszurdabb helyzetünket érezzük különlegesen emberinek, néha meg a legbanálisabbat.

Ha nem vagy itt

A nyár abszurd. Minden meztelen struktúrájában és szemérmetlen lírájában áll előttünk nyáron pl. Az időben új és az időben ősi: ez valami langyos keveredésben él a többi három évszakban.

olcsó wiener kislemez

A házastársak a szüleikhez mennek: feleség és szülő legyőzhetetlen és végzetes konkrétumai emelkednek ki a nyár metafizikai üveg-kagylójából.

Csupa ősi mítosz és babona, csupa rafinált modern kísérlet, szikrázó szofisztika.

  1. Translations Starting with Hungarian-English between (flocculus florulent) F
  2. Email társkereső
  3. Az egyetlen metafora felé - Asymptote

Képkiállításon semmi élmény: negatívum. Ez életem leglehangolóbb eleme.

Examples External sources, not reviewed You get twenty five, thirty, thirty five, forty, forty five. Itt meg lesz huszonöt, harminc, harmincöt, negyven, negyvenöt. She's thirty five! Seven times five is thirty five.

Egyszer definiálom szenzációm kellékeit. Két könyvesboltban könyveket lapozok: gyilkos, könnyfakasztó unalom.

Free multilingual online dictionary

A művészetben ne keress örömet: hányszor mondtam ezt már magamnak és olyan hülye vagyok, hogy még mindig belenézek könyvekbe, képtárakba. Autóbuszon váltakozva nézem ezt és a szemben ülő nőt. A ruháját: mellén vörös blúz-ráncok, mint egy félig nyitott legyező. Voilà—mégiscsak ez az elemem, ez hat, ez élmény, ez a pár piros ránc.

A rajz nem téves és nem igaz; a rajzban valóság és szimbolikus nyitottság egyek.