Bennunk El

Ismerd tradução

Tartalom

  Oké szó fel ismerd tradução indítható verbál rocket-tal Sebesen haladok míg más alig dzsal Faltól-falig állnak benn ha fenn a színpadon a kiscsapat A Hősök tölti be a teret itt maradj Eckü trónra tör ha nóta ismerd tradução a próbakör után Kattansz a cuccra ezt a fülbe nem az orrba köll Csontra bőr a nagy hús felépülsz mint a grundon a farakás Vetés utána aratás üt a rush?

  De csodás!

  ismerd tradução

  Egy-kettő mehet a bimm-bumm én azt tolom Hogy mindig van előre éles minden egyes ismerd tradução Sistereg flesselik a formák sister-ek A hiphop az alfám az omegám mit tegyek? Jön a könig crew ne parázz semmi öri-hari Üt az összes körünk papi nálunk rég a söri bari Benn a rendszerben nagy tűzön ég nagy a lángja Ha szól a beat a style ragadj a membránra RefrénAkik nem ebben nőttek fel azok nem érthetik ezt Ezek a srácok évek óta vajon miért teszik ezt Hát üvöltse és tartson velünk mindenki aki mer Fel a szóval a szóval a szóval csakis fel!

  ismerd tradução

  Szó fel! Ha nektek ez kell majd én passzolom A bíteken a rímekkel az arcokat bebaszkodom Szokásos zsivány mint az átlag Trébé lakos Itt ismerd tradução legkisebb is gógyi mert a lé nálunk kapatos Védd az arcod ha a cigó kéri a kimenőd Kajak telivág plekniből leszarja hogy épp ott a nőd Ez izom politika nem nyerhet a gyengébb Mer' a játék változatlan vágod?

  ismerd tradução

  Taposd el a gyengét! Engem az utca véd a vér de téged méreget Keménygyerek ma én megyek neked csekkeld a vérebet Vágd le a lényeget ismerd be úgy is én nyerek Ne légy gyerek ismerd tradução fékezek beégetek és végetek A szél a szót felkapva fújja a házak között Ki itt maradt az megszokott ki nem bírta meg elszökött Ez tré a városom a sikátorból én lövök Hát védd magad ha én jövök mert szó nélkül beléd kötök RefrénAkik nem ebben nőttek fel azok nem érthetik ezt Ezek a srácok évek óta vajon miért teszik ezt Hát üvöltse és tartson velünk mindenki aki mer Fel a szóval a szóval a szóval csakis fel!

  Szó fel itt jön a nyugati gárda Ez nem szaros főút hanem csilli-villi sztráda Nem ócska bizsu ez drágakőből a legjobb Ha meghallod nem húz be haver ez egyből feldob Elgondolkodtat mint egy Zselenszky-kötet písz Perzsel a szöveg és vakít a bít Ez real kézzelfogható lazán megbabonáz Ismerd tradução tart mint a legdurvább fegyház Kattan a bilincs ez tényleg lebilincselő Nálunk orkánt kreál a legenyhébb szellő Menni vagy meghalni vagyis örökké maradni Ez olyan érzés amit soha nem fogok megszokni Újra és újra déja vu amit átélnék még egyszer Mint a legdurvább drog a legsúlyosabb vegyszer Egyszer ha meghalok úgy temessetek el Hogy a sírkövemre ezt véssétek: Szó fel!

  ismerd tradução