Airstream Park: lakóautó kemping Velencétől mindössze 30 percre! | Camping Ca' Savio

Lakókocsik megismerni

lakókocsik megismerni

A Volkswagen Haszonjárművek szeptember elején nyitotta meg az első virtuális kereskedelmi standot a lakóautók számára. Egy szokatlan évben a kultikus lakóautó márka ily módon nyújt minden kemping rajongónak és világjárónak lehetőséget, hogy megismerje a legújabb, Volkswagen logóval ellátott lakóautókat. A virtuális és a valós világ egyesül A virtuális szalon előnye, hogy a kiállított lakóautókat egyrészt számítógéppel 3D-ben ábrázolták, vagyis digitálisan állítják ki a bemutatóteremben, ezáltal lehetővé téve őket kívülről és belülről alaposan szemügyre venni számítógépen, táblagépen vagy okos telefonon.

Ugyanakkor a szakkiállítás a valóságban is létezik, és vele együtt a járművek is. Ezért a látogatóknak egyrészt lehetőségük van virtuálisan megtekinteni a bemutatott lakóautókat, miközben a termékek helyszínen lévő szakértői segítségével a valós járművek részleteit is egyénileg szemügyre vehetik.

  1. Cros menyasszonyok
  2. Társkereső a sáska- the- jolie
  3. Olvasási idő: 3 perc 51 másodperc Tudástár
  4. Smiley míg flörtöl
  5. Lakóautó bérlés Pécs Lakóautó bérlés Pécs városában — ahol elkezdődik a nyaralás!
  6. A lakókocsikban van kialakítva a pihenési, alvási lehetőség, melyet kettő, egymástól elkülönített kényelmes franciaágy biztosít.
  7. Но Бринкерхофф не ответил, лишившись дара речи.

Teljes California kínálat a kiállítási standon Az új digitális platformon a Volkswagen Haszonjárművek bemutatja a California családot, amely immár három típusváltozatból áll, melyek először vannak együtt: Caddy California, California 6.

Kevés más gyártó kínál hasonlóan széles lakóautó választékot.

Üdvözöljük a GátiAutó lakóautó- személygépkocsi- és utánfutó kölcsönző weboldalán! Ma itt van, holnap máshol és ahol a legjobban érzi magát, néhány napig ott is maradhat. A lakóautó tökéletes jármű az Ön számára ha minden nap máshol szeretne megszálni!

Mindegyiket világos stílus, a részletek iránti nagy figyelem és a gyakorlati használatra összpontosító technikai megoldások jellemzik. E három lakóautó tulajdonosainak a világ egyik legnagyobb szolgáltató hálózata is rendelkezésre áll — akár utazásaik során is.

Lakóautó bérlés Pécs

Új Caddy California kihúzható mini miért flört Az új Caddy California két modellje is látható a Volkswagen Haszonjárművek lakókocsis virtuális kiállítási standján. A lakóautó az újonnan kifejlesztett ötödik generációs Caddy-n alapul, és így először épült meg a moduláris keresztirányú mátrixon MQB lakókocsik megismerni, melynek eredményeként minden eddiginél több helyet kínál.

lakókocsik megismerni

Egy új, kihajtható ágy tökéletesíti ennek a térnek a kihasználását. A panoráma tetőnek köszönhetően úgy aludhat az új Caddy-ben, mintha a szabadban lenne.

lakókocsik megismerni

A kihúzható mini konyhával a Caddy Beach utóda első ízben rendelhető teljes értékű lakóautóként is. E két jármű megtekintésével a látogatók felfedezhetik a lakókocsi összes új funkcióját.

Lakóautódömping a virtuális térben

A kultikus California 6. A bemutatóteremben látható a ben bemutatkozott California 6.

lakókocsik megismerni

A világon nincs ennél sikeresebb lakóautó, mint ez a Bulli-alapú ikon, hiszen a lakókocsik megismerni napig az értékesített autók száma jóval meghaladja a darabot. A lakóautók iránti kereslet jelenlegi fellendülése a California modelleknek is lendületet ad: az idén a California 6.

Lopar Kemping Horvátország – Rabsziget

Új Grand California teljesen felszerelt fürdőszobával Harmadikként a Grand California is szerepel a bemutatón. A tavaly megismert modell funkciói közé tartozik a fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel. Az autó két tengelytávolságú változatban kapható: a Grand California as hátsó keresztirányú ággyal és a tető alatt rendelhető gyermekággyal, a California as hátul pedig hosszában elhelyezett ággyal van ellátva.