Trick to Blur Background in Zoom, Google Meet és Microsoft Teams

Meet nagyítás

Csomagolás

És szerencsére mindhárom platform lehetővé teszi a háttér elmosódását, hogy elrejtse a kínos zavaró tényezőket és védje a magánéletét. Meet nagyítás a cikkben eláruljuk, hogyan elmoshatja a hátteret a Zoom, a Google Meet és a Microsoft Teams ben.

  1. Szöveg-, kép- és videóméret módosítása (nagyítás/kicsinyítés) - Számítógép - Google Chrome Súgó
  2.  «ТРАНСТЕКСТ» перегрелся! - сказал Стратмор.
  3. A Google Meet kisegítő lehetőségei - Google Meet Súgó
  4. Грег Хейл, подойдя к стеклянной перегородке Третьего узла, смотрел, как Чатрукьян спускается по лестнице.
  5.  - Сейчас найду.

A háttér elhomályosítása a Zoom, a Google Meet és a Microsoft Teams szolgáltatásban Tartalomjegyzék A háttér elhomályosítása a Zoom, a Google Meet és a Microsoft Teams szolgáltatásban A nagyítás elmosása a háttérrel Homályosítsa el a háttérjét a Google Meet szolgáltatásban A háttér elhomályosítása a Microsoft Teams szolgáltatásban Csomagolás Néhány további hasznos meet nagyítás és trükk az Ön számára A videokonferenciákon a háttér elmosódása sok ember számára fontos funkció lehet.

Ez nem csak arra készteti a többieket, hogy rád koncentráljanak, hanem segít a kényelmi zónában beszélgetni anélkül, hogy aggódna a rendetlen szoba vagy házában játszó háziállata miatt. Mindenki rád fog koncentrálni, és nem arra, ami mögötted áll.

meet nagyítás

Függetlenül attól, hogy a Zoom, a Google Meet vagy a Microsoft Teams alkalmazást használja-e, az alábbiakban részletesen ismertettük a háttér-elmosódás funkció használatának lépésenkénti útmutatóját.

A nagyítás elmosása a háttérrel Mielőtt csatlakozna egy értekezlethez Nyissa meg a Zoom klienst a számítógépén.

Kapcsolódó témakörök

Kattintson a jobb felső sarokban lévő fogaskerék ikonra a Beállítások megnyitásához. A bal oldali sávon válassza a Háttér és szűrők lehetőséget. A Virtuális hátterek részben válassza az Elmosás lehetőséget.

Folyamatban lévő találkozó során Ismerkedés 20 vége ülés során kattintson a Videó leállítása melletti felfelé mutató nyílra. Kattintson a Virtuális háttér kiválasztása elemre.

  •  Сьюзан, - проговорил он, стараясь сдержать раздражение, - в этом как раз все .
  • A Microsoft Teams billentyűparancsai

Ezután válassza ki a Blur háttérhatást. További információ arról, hogyan homályosíthatja el a hátteret a Zoom Meetingben!

Említettünk egy alternatív módszert arra az esetre is, ha nem szeretné ezt a lehetőséget használni.

meet nagyítás

Ha mobiltelefont használ az értekezleteken való részvételhez, itt van egy trükk, amely elmoshatja a hátteret a Zoom Android és iOS rendszerhez.

Olvassa el Több megálló hozzáadása egyetlen utazáshoz a Google Maps alkalmazásban Homályosítsa el a háttérjét a Google Meet szolgáltatásban Nyissa meg a Google Meet weboldalt — írja be a kódot, hogy csatlakozzon egy értekezlethez, vagy indítson saját találkozót.

meet nagyítás

Ha részt vesz az értekezleten, koppintson a jobb alsó sarokban található hárompontos menüre. Kattintson a Háttér módosítása meet nagyítás.

Most válassza a Háttér elmosása funkciót a tetején elérhető lehetőségek közül. Kiválaszthatja a Háttér kissé elmosása lehetőséget is, ha csökkentett elmosódási hatást szeretne.

Kisegítő lehetőségek

A Google Meet lehetővé teszi az elmosódási effektus alkalmazását is, mielőtt csatlakozna egy értekezlethez. A csatlakozási képernyőn koppintson a jobb felső sarokban lévő három pontra.

Ролдан слышал имя впервые, но у него были клиенты из самых разных уголков мира, и они никогда не пользовались настоящими именами. - Как он выглядит - на фото. Быть может, я смогу его узнать.

A háttér elhomályosítása a Microsoft Teams szolgáltatásban Meet nagyítás egy értekezlet elkezdődne Miközben csatlakozik egy ütemezett megbeszéléshez a Microsoft Teams szolgáltatásban, lehetőséget kap arra, hogy elmosódást adjon a videóhoz. Nyissa meg a Microsoft Teams alkalmazást, és válasszon ki egy ütemezett találkozót a csatlakozáshoz.

A háttér elhomályosítása a Zoom, a Google Meet és a Microsoft Teams szolgáltatásban

A következő képernyőn kattintson a Csatlakozás gombra. Ekkor látni fogja a videó beállításait a képernyőn. Engedélyezze a videó ikon melletti kapcsolót a háttér elmosódásának engedélyezéséhez.

meet nagyítás

Az elmosódás hatása az előnézeti képernyőn tükröződik. Most megnyomhatja a Csatlakozás most gombot az értekezlet megkezdéséhez.

Google Meet Biztonságos videomegbeszélések a cégének. Folyamatos kapcsolatot tarthatnak egymással a munkatársak a nagyvállalati kategóriájú videokonferencia-rendszerrel, amely a Google robusztus és biztonságos globális infrastruktúrájára épül. Súgó Világszerte sok nagyvállalat tisztelte meg bizalmával. Óvja az adatait a Google kialakításánál fogva biztonságos infrastruktúrájával, beépített védelmével és a globális hálózatával! A Meet-videomegbeszélések adatainak átvitele titkosítva történik, és az alapértelmezés szerint bekapcsolt visszaélés-ellenes óvintézkedések gondoskodnak a megbeszélések biztonságáról.

Találkozó alatt Az értekezlet során kattintson a hárompontos … gombra a letiltás ikon mellett. Kattintson a Háttéreffektusok megjelenítése elemre.

Szöveg-, kép- és videóméret módosítása (nagyítás/kicsinyítés)

A háttér elhomályosításához válassza az Elmosás lehetőséget. Olvassa el részletesen, hogyan kell elhomályosítani a hátteret a Microsoft Teams-ben.

Nincs billentyűparancs Billentyűparancsok megjelenítése A billentyűparancsokat többféleképpen is elérheti közvetlenül az appból.

Csomagolás Ez arról szólt, hogy miként homályosíthatja el a hátterét a Zoom, a Google Meet és a Microsoft Teams videohívásain. Próbálja ki mind a hármat, és tudassa velem, melyik adja a legjobb minőséget a háttér elmosódás funkció használata közben. Bármilyen kérdés vagy kérdés esetén nyugodtan forduljon az alábbi megjegyzésekhez.

  • А потом, я не хочу говорить по линии, не защищенной от прослушивания.
  • Google Meet: Üzleti videokonferencia-megoldás | Google Workspace

Google Meet vs. Google Duo vs. Messenger Rooms Kövessen minket azonnali technológiai hírekért a Google Hírek ben, illetve tippeket és trükköket, okostelefonok és kütyük áttekintését, csatlakozzon a GadgetsForYou Meet nagyítás Group vagy a legújabb áttekintő videókért iratkozzon fel a GadgetsForYou Youtube Channel linkre Facebook Megjegyzések Néhány további hasznos tipp és trükk az Ön számára 2 lehetőség az ismerősök kikapcsolására a Facebookon3 YouTube-videók háttérbeli lejátszásának módjai Android és iOS rendszereken5 A Google Keresőalkalmazásának Pro3-hoz hasonló módon történő használatának egyszerű módjai Indiában a számítógépes bűnözés bejelentésének egyszerű módjai; Minden, amit tudnod kell.