Zökkenőmentes megbeszélések.

Megjelenítése meet

Új videomegbeszélés létrehozásához jelentkezzen be meglévő Google-fiókjába, vagy regisztráljon ingyenesen.

Prezentálás megbeszélés közben

Mások meghívása saját online megbeszélésre Küldje el a megbeszélés linkjét vagy kódját mindenkinek, akit meg szeretne hívni megjelenítése meet megbeszélésre. A Google Meet ingyenes verziójának használatakor a vendégeknek a csatlakozáshoz létre kell hozniuk egy Google-fiókot, vagy be kell jelentkezniük meglévő fiókjukba.

Google Meet Biztonságos videomegbeszélések a cégének.

Bekapcsolódás megbeszélésbe Koppintson a megbeszélés linkjére a meghívóban, írja be a házigazdától kapott megbeszéléskódot ittvagy tárcsázzon be a megbeszélésbe a meghívóban szereplő betárcsázási szám és PIN-kód használatával. A Meet segítéségével otthonról végzett munkáról a távmunkát segítő csomagunkból tájékozódhat.

Hogyan lehet regisztrálni a Google Meetre?

Ingyenes videokonferenciák akár résztvevővel. A Google Meet visszaélések elleni funkciókat köztük feltörés elleni védelmet is kínál az adatvédelem és a biztonság érdekében.

  • Koppintson értekezlet résztvevőinek gombra, ahol partnerlistán szereplő tagokat adhat hozzá.
  •  - Он замолчал, словно подбирая нужные слова.
  • Google Meet: Üzleti videokonferencia-megoldás | Google Workspace
  • Videokonferenciák a Google Meetben | Google Meet
  • Prezentálás videohívás során - Számítógép - Google Meet Súgó

Korlátlan számú megbeszélés Bárkivel — munkatársaival, ügyfeleivel, osztálytársaival — kapcsolatba léphet, ahányszor csak szeretne. Akár résztvevőt is meghívhat ugyanarra a megbeszélésre. A Google Meet ingyenes verziójának használata esetén a fokozottabb biztonság érdekében minden meghívottnak Google-fiókkal kell bejelentkeznie a megbeszélésbe.

online flört témák ingyenes iphone társkereső

Élő feliratozás megbeszélések közben Valós időben követheti a beszélgetést a Google beszédfelismerő technológiáján alapuló élő feliratozással. A feliratok bekapcsolásához a Meet képernyőjén látható három pont ikonra kattintva jelenítse meg a feliratozási beállítást csak angol nyelven működik.

Cara Menampilkan Semua Peserta Google Meet (Grid View)

Számos eszközzel kompatibilis A Google Meet minden eszközön működik. Asztali gépről vagy laptoprólandroidos eszközrőlilletve iPhone-ról vagy megjelenítése meet is bekapcsolódhat megbeszélésekbe.

A konferenciatermi funkciókat igénylő szervezetek Google Meet-hardver használatával juthatnak kedvező árú, jó minőségű fizetős lehetőségekhez. Ezenkívül érdemes elolvasni a Google Meet nem Google-rendszerekkel való kompatibilitásáról szóló cikket is.

Kapcsolatfelvétel

Előnézeti képernyő video- és hangbeállításokkal A megbeszélés kódjára vagy linkjére kattintás után beállíthatja a kamerát és a mikrofontés a megbeszélésbe történő belépés előtt megnézheti, hogyan fog Ön kinézni a megbeszélés közben. A megbeszélésbe korábban bekapcsolódott résztvevők előnézetét is láthatja.

önálló lakás stuttgart társkereső férfi súlyos franciaország

Módosítható elrendezések és képernyő-beállítások A Meet a videomegbeszélések közben automatikusan úgy változtatja a képernyő elrendezését, hogy mindig a legaktívabb tartalmak és résztvevők látsszanak. Másik elrendezésre váltáshoz kattintson a három pont ikonra a Meet képernyőjének jobb alsó sarkában. Beállítási lehetőségek a megbeszélések házigazdáinak Bárki egyszerűen rögzítheti, elnémíthatja vagy eltávolíthatja a résztvevőket.

Prezentáció leállítása

Adatvédelmi okok miatt mások elnémítását nem oldhatja fel. Kérje meg az adott résztvevőt, hogy oldja fel ő a hangja elnémítását. Az Education-fiókok esetében csak az a felhasználó némíthatja el és távolíthatja el a résztvevőket, aki létrehozta a megbeszélést.

A Meet beállítása távoktatáshoz Képernyőmegosztás a résztvevőkkel Teljes képernyőjének vagy egy alkalmazás ablakának megosztásával megoszthatja prezentációit vagy együttműködhet dokumentumokon másokkal.

férfi találkozik 65 év sarokban ismerkedés sport

Üzenetküldés a résztvevőknek Hívás közbeni élő üzenetküldéssel érdekesebbé teheti a megbeszéléseket. Ha fájlokat, linkeket vagy más üzeneteket szeretne megosztani a résztvevőkkel, kattintson a Csevegés ikonra.

Hasznos volt az információ?

Az üzenetek csak a megbeszélés közben láthatók. Integráció a Google és a Microsoft Office megjelenítése meet Közvetlenül a Gmailből vagy a Naptárból kapcsolódhat be megbeszélésekbe. A Microsoft Office-felhasználók felvehetők a meghívókba, és ezek a felhasználók a Microsoft® Outlook® Naptárban láthatják a megbeszéléseket. Ha speciális funkciókra például élő közvetítésre lenne szüksége, figyelmébe ajánljuk csomagjainkat és árainkat. Ezenkívül többféle kétlépcsős azonosítási lehetőséget is megjelenítése meet, például a biztonsági kulcsok használatát.

A küldés közbeni titkosítás alapértelmezés szerint be van kapcsolva Alapértelmezés szerint minden videomegbeszélés adatait titkosítva továbbítjuk az ügyfél és a Google között. Betartjuk a szabályozási követelményeket Termékeink — így a Meet is — rendszeresen átesnek független felek által végzett biztonsági, adatvédelmi és megfelelőséget igazoló ellenőrzéseken. A tanúsítványok és igazolások teljes listáját a Megfelelőségi erőforrásközpontban nézheti meg.

Mi az a Google Meet?

Adatvédelem és titkosítás A Google Meetre ugyanazok a szigorú adatvédelmi és titkosítási megjelenítése meet érvényesek, mint a Google Cloud többi nagyvállalati szolgáltatására. A Megjelenítése meet nem tartalmaz olyan funkciót vagy szoftvert, amely nyomon követné, hogy figyel-e a felhasználó a megbeszélésen. A Meet nem használja az ügyféladatokat hirdetési célra.

A Meet nem adja el az ügyfelek adatait külső félnek. A Google Workspace használatával a biztonságos adattárolás is megoldható a Drive-ban, így digitális betegfelvételi lapok használatával megvalósítható a papírmentesség. A Google Workspace biztonságos alkalmazásait — például a Gmailt, a Drive-ot, a Dokumentumokat és a Meetet — használva az Ön nonprofit szervezeténél is hatékonyabb lehet az együttműködés.

  •  В марте я испробовала алгоритм с сегментированным ключом в миллион бит.
  • Обычно же открытый текст поступал на принтер Стратмора за считанные минуты.
  • Rácsnézet a Google Meet ™ számára - Chrome Webáruház
  • A Google Meet ™ hátterének módosítása - Chrome Webáruház
  • Értekezlet létrehozása a Teams a személyes élete számára

Hogyan használják a vezető cégek a Google Meetet?