Az első magyar keresztény társkereső

Társkereső keresztény. Keresztény társkereső - társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Lehet, hogy ez is csak egy szokásos szürke hétköznap? Sétálok az utcán. Mindenki fut a dolga után. Nem törődik a másikkal.

Kérem, töltse ki jelentkezési lap -unkat! Almássy Éva segítsége felbecsülhetetlen a keresztény társkeresők számára országos és nemzetközi szinten.

minta szöveg társkereső

Keresztény Társkereső, kapcsolatteremtő, társközvetítő irodánk azért jött létre, hogy segítsen megtalálnia azt társkereső keresztény komoly társat, aki egy életen át boldog párja lehet. Megértjük, hogy a vallás alapvető fontosságú a társkeresők számára.

egyetlen főzés osztály erfurt

Az egyedülállók között is sok a keresztény, az izraelita és más vallású komoly kapcsolatra vágyó társkereső. Azt tapasztaljuk hogy amikor a keresztény társkeresők a családalapítást helyezik előtérbe, akkor a legkiemelkedőbb prioritást a hasonló életfelfogás, illetve a hagyományos értékrend szerint élő keresztény társ megtalálása kerül előtérbe. Magyar, keresztény társkeresőinknek a világ minden tájáról keressük a lelki társat, segítünk építeni egy tartalmas kapcsolatot vagy házasságot.

helyszíni találkozón fényképezés

Kizárólag olyan komoly társkeresők regisztrálását várjuk, akik hitüket gyakorló keresztények és hívő történelmi egyház tagjai. Isten azt akarja, hogy egész életen át tartó istenfélő házasság legyen az Öné.

Keresztény Társkereső Irodánk a legjobb társkereső legmagasabb színvonalon, mely összehoz két magányos keresztény társkeresőt egy hosszú, boldog, romantikus, áldott életre, házasságra vagy keresztény barátságra.

#17 Összefoglalva: mi a keresztény társkeresés útja?

Több mint 18 éve segítünk keresztény nőknek és keresztény férfiaknak megtalálni a tökéletes lelki-társat. Tudnia kell, hogy hová érkezik, mert ez egy szeretet teljes hely ahol meghallgatjuk Önt, kiöntheti lelkét, Önre hangolódunk, és maximális diszkrécióval támogatjuk Önt minden gondolatában.

Amikor megkérdezzük irodánk tagjait, hogy miért választották keresztény társkereső irodánkat, a leggyakrabban az válaszolják, hogy a maximális bizalom miatt, ami viszont egyetlen névhez köthető a keresztény társkeresők körében, s ez a név nem más, mint a Magyarországon és külföldön egyaránt nagy köztiszteletnek örvendő: Almássy Éva.

Hisz tudjuk jól, hogy segítsége a keresztény társkereső keresztény felbecsülhetetlen és pótolhatatlan.

angers társkereső iroda

Nagy szeretettel várjuk az Ön megtisztelő jelentkezését is!