6 Tipp a legjobb profil szövegek megírásához

Társkereső szöveg.

Ha szeretnél választ kapni a leveleidre, ha szeretnéd, hogy minél többen nézzék meg az adatlapodat, akkor meríts ihletet ebből a példából és írd meg a saját történeted… 1.

társkereső szöveg társkereső nők 66

Büszke vagyok arra, hogy a …. Bármikor szívesen beszélek arról, hogy ki is vagyok, nincsenek titkaim.

Mások szerint igazi gentleman vagyok, reménytelenül romantikus társkereső szöveg igen, én úgy gondolom, hogy a férfiak is lehetnek romantikusak. Éppen ezért, nem árulok el nagy titkot, de és társat keresek, nem szexpartnert és nem is csak barátkozni akarok.

  • Társkereső eilenburg
  • Figyelj a helyesírásra!
  • Home Vicces szöveg társkereső Vicces szöveg társkereső Harminchét éve külföldön.

Konkrét elképzeléseim vannak. Pár szóban rólam: Jelenleg … pl: Budapesten élek és … pl.

társkereső szöveg csendes ember know

Imádok … pl. A kedvenc helyem a városban a … pl.

Amiket soha, de soha ne írj a bemutatkozódba

Egyszer elmehetnénk együtt is arrafelé. Nem vagyok sértődős típus, a nemet is elfogadom, úgyhogy várom a válaszokat a leveleimre.

társkereső szöveg merkur ismerősök

Szóval én kicsit zárkózottabb típus vagyok. Persze, biztos izgalmas lenne az első randink, ha tudnék a turnéimról és a drága hotelekről mesélni.

Az ember nem szívesen beszél magáról idegenek előtt. Hétköznapi helyzetekben, ha bemutatkozásra kerül a sor, legtöbbször csak névcseréig jutunk el, ritkán fúrjuk magunkat egymás lelkében mélyebbre. Ezért nem is neheztelünk társkereső hirdetőinkreamikor szűkszavúan fogalmazzák meg bemutatkozásukat. Mert ki látott már olyat, hogy első találkozáskor, mondjuk a villamoson, a számunkra kedves idegen előtt felfedjük titkainkat, elmondjuk mi a kedvenc ételünk, azt, hogy szeretünk kirándulni, zsémbesek vagyunk és magányosak, szeretnénk gyerekeket, max.

De azért remélem így sem fogsz unatkozni, mert szeretek … pl. Többek között ezekről tudnánk egy jót beszélgetni. Végül itt van pár dolog, ami tényleg én vagyok: … pl: munkahely.

Hibabejelentés × Amennyiben az oldal működésében hibát észleltél, kérjük írd meg nekünk! A jelentés során elmentjük felhasználói azonosítódat és a böngésződ technikai információit pl.