Szóljon hozzá!

Társkeresés nehézségei,

Így látnak minket ők: online társkeresés egy férfi szemével — interjú írta: Ridikül. Társadalmunk egyik súlyos, égető problémája a középkorú, aktív lakosainak teljes elmagányosodása, hiszen sokan egy vagy több sikertelen kapcsolat után nem találnak maguknak párt.

  • Így látnak minket ők: online társkeresés egy férfi szemével – interjú | Ridikül
  • Sérült, tartós beteg emberek társkeresési nehézségei - Lélekbúvár
  • 5 hiba, amit mi nők elkövetünk, hogy megtaláljuk az Igazit

Kíméletlenül őszinte interjút készítettünk Péterrel, egy párját kereső középkorú férfival, aki elmondja, mit hiányol a mai nőkből, és mik a legnagyobb nehézségek, amivel neki szembe kel néznie. Mint Péter is, rengetegen regisztrálnak igényes párkereső oldalakon, abban reménykedve, hogy a hozzájuk hasonlóan magányos emberek közt megtalálhatják a párjukat.

keresés nő mons

Először egy kifejezetten igényeseknek szóló társkereső oldalt kerestél fel, igaz? Igen, pontosan két évvel ezelőtt, a válásom után regisztráltam.

Sérült, tartós beteg emberek társkeresési nehézségei

Azért oda elsőként, mert azt gondoltam, hogy ott azok az emberek vannak, akiket én keresek, de hát sajnos tévedtem. Normális értékrendű, érett gondolkodású nőt keresek.

Nincs ideál, persze legyen csinos. Én 44 éves vagyok, s a hozzám illő nő szerintem nagyjából éves, mivel nagyon szeretnék végre családot, gyereket.

Gyakran kérnek tanácsot társkereső hirdetőink tőlünk, hogy vajon fogyatékosságukat, tartós betegségüket már az adatlapjukon közhírré tegyék-e. Vagy addig nem árulják el, amíg komolyra nem fordul az ismerkedés.

Volt egy komoly kapcsolatom: vele is társkeresőn ismerkedtem meg, de az már nem működik, be kell, hogy lássam. Sajnálatos, de ha valaki 36 évesen nem tudja, mit akar az élettől, az nem való hozzám.

Őszinteség, taktikázás

Nyilvánvalóan nem engem akar, úgyhogy őt elengedtem. Szoktál beszélgetni előtte a hölgyekkel, leveleztek? Természetesen, erre van lehetőség az oldalon, élek is társkeresés nehézségei.

Kép nélküli emberekre rá szoktál írni? Nem, soha!

Hozzászólások

Ha valaki nem vállalja az arcát, akkor ott valami nem kerek: vagy titkol valamit, vagy nem gondolja komolyan az ismerkedést, vagy nem független. Egy ilyen emberre miért pazaroljam az időmet? Sajnos elég sok időt elpocsékoltam már az életemből, a házasságom utolsó évét például.

Ezt én már nem fogom visszakapni soha.

A cikket eddig megtekintette olvasó - A modern társkeresés nehézségei A jól működő párkapcsolat ritkaságnak számít. A felmerülő problémák értelmes ember módjára történő megbeszélése nélkülözhetetlen ahhoz, hogy két ember tartósan is egymás mellett maradjon. Manapság nagyon könnyen túllépnek az emberek egy-egy párkapcsolaton, és ebben az ismerkedési lehetőségek egyszerűségének is fontos szerep jut.

De persze még ha valaki fel is töltött magáról képet, akkor is előfordulhat, hogy az egyáltalán nem fedi a valóságot. Rengeteg nő rak ki ősrégi fotót, és egyszerűen nem értem, mi ennek az értelme?

Az első egy-két-három alkalommal még türelmes voltam, de volt, amikor már kifejezetten dühös lettem, hogy nem azzal a nővel találkoztam, akinek a képét a társkereső oldalon láttam.

Mert egyáltalán nem baj, ha valaki nem úgy társkeresés nehézségei ki, mint 8—10 évvel ezelőtt, sőt, ez természetes. De vállaljuk fel önmagunkat, és ne hazudjunk a külsőnkről már a nulladik percben! Fotó: iStock.

  • Csernus: mi van a társkereső mondatok mögött? | nlc
  • A társkeresés nehézségei
  • A modern társkeresés nehézségei | Euvonal

Volt már, hogy igen. A sokadik alkalommal. Mondtam a hölgynek, hogy te nem is az vagy, aki a képen szerepel.

Esélyt jelent a titkolózás?

Azt válaszolta, de, csak az egy 8 évvel ezelőtti kép. És akkor megkérdeztem, hogy valójában hány éves?

találkozó fiatal nő társkereső

És akkor bevallotta, hogy valójában 8 évvel idősebb, mint ahogy azt a profiljában állította. Megkérdeztem ennek az okát, és azt felelte, hogy a barátnői azt mondták, nyugodtan társkeresés nehézségei öt évet.

mezei és a találkozó alkalmazás listája

Hát mondom, szerintem nem, sőt szerintem nem is az vagy, akit én keresek. És el is búcsúztunk. Nem is volt randi ezek után? De ha már az elején hazudunk egymásnak, akkor mi lesz a későbbiekben?

Tapasztalatod alapján tízből hány nő nem vallja be a valós életkorát?

társkereső nő fordítás

Hát szerintem három, négy. De nem mindenki tagad le tíz évet persze, van, aki csak négyet. De nem értem a lényegét, hiszen előbb-utóbb úgyis társkeresés nehézségei, nem? Ha valakire ráírsz, leveleztek, mennyi idő után találkozol velük?

Szeretek minél hamarabb, maximum két-három napot várok, de ez persze attól is függ, mennyire partner a másik személy. Én megmondom őszintén, tényleg társat keresek, és nem vagyok híve a levelezgetésnek, nem szeretek hónapokig pötyögni, minek húzzuk egymás idejét? Tehát viszonylag hamar elkérem annak a hölgynek a telefonszámát, aki szimpatikus, mivel így egyszerűbb, és élőszóban megbeszélek vele egy randevút.

Fontos nagyon a másiknak a hangja, a kép és a hang alapján azért már sok minden kiderül a másikról. Volt már olyan, hogy valaki nem ment el a megbeszélt randevúra? Nem, ilyen még nem történt velem. Nagyjából tizenöt, de mind társkeresés nehézségei. Nekem ezek a találkozások nem a testiségről szólnak, az én koromban már tényleg nem az a lényeg, hogy minél több nőt megkapjak, hiszen nem kalandokra vágyom, a társamat keresem. Minden adott, egzisztencia megteremtve, csak a megfelelő ember hiányzik.

De egyszerűen nem találom azt a közötti nőt, aki ugyanazt szeretné, mint én.

Kapcsolódó cikkek

Legtöbben a karrierjüket építik még, vagy kifejezetten a pénzre hajtanak. Volt olyan hölgy, aki konkrétan megkérdezte az első randevún, hogy mennyi félrerakott pénzem van, nyilvánvalóan én az ilyen aranyásóktól nem akarok semmit.

És ehhez képest a Tinder húspiac? Nem, egyébként ezt nem mondanám. Elterjedt róla, hogy ott mindenki csak a szexre hajt, de szerintem ez ma már nincs így. Egyre többen tesznek fel olyan szöveget a képük társkeresés nehézségei, hogy kizárólag komoly kapcsolatot keresnek. Szerintem ugyanúgy megvannak ott is a normális értékrendű nők, ámbár rengeteg ott a plázacica is.

Tragédia, ahogy írnak, úgy látszik, hogy a magyar helyesírás sokaknak már nem nagyon megy. Képes lennél ejteni a helyesírása miatt valakit? Természetesen, hiszen szellemi társat is keresek. Nyilván nem vesszőhibák miatt, de a következetes, nagyon súlyos hibák kiábrándítanak.

Párkeresőknek

A hagyományos találkozásokban te már nem hiszel? Mit értünk hagyományos találkozóhelyeken?

megszűnése levél online társkereső

Ott egyáltalán nem lehet ismerkedni. Ordít a zene, a saját hangomat sem hallom, akkor hogy hallhatnám meg, mint mond a másik? A volt feleségeddel hogy ismerkedtél meg? A társkeresés nehézségei.

Élni tudni kell

Egyre inkább ez dívik egyébként. Pont azért, mert nincsen olyan hely, ahol tudnánk ismerkedni.

Digidagi: Társkeresés

Ha elmész egy ilyen diszkóba, ahol üvölt a zene, mit tudtok beszélgetni? Félsz amúgy azoktól a személyes találkozásoktól, amelyek nincsenek előre egyeztetve? Nem félek, elég magabiztosnak érzem magam, talpraesettnek, egészen egyszerűen csak a közeget hiányolom, ahol erre lehetőségem lehetne.

fekete nő találkozása fehér ember