Általános szerződési feltételek

Zárolása társkereső. Erabera, 65 éves, Nő - társkereső adatlap

Elvált társkereső Dombóvár Magyarország

Felhívjuk a Felhasználók szíves figyelmét, hogy a honlap szolgáltatásainak igénybevétele során önkéntesen megadott adatok, a Felhasználó által feltöltött tartalom nem tartalmazhat olyan elemeket, melyeket a Magatartási Kódexben jeleztünk. Az adatkezelés időtartama, személyes adatok törlése: Az Eliézer a megadott adatokat törli, ha: azok kezelése jogellenes, vagy jogszabály a törlést elrendeli; az érintett azt kéri; az adat hiányos vagy téves, és ez a felhasználásukat lehetetlenné teszi; az adatkezelés célja megszűnt; azt hatóság vagy bíróság elrendeli.

A felhasználó kérheti személyes adatai törlését.

oldal komoly találkozó madagaszkár

Az érintett erre irányuló kérése esetén az adatokat az Eliézer rendszere öt munkanapon belül törli. A zárolása társkereső kötelezően megadandó adatok törlése a regisztráció törlését eredményezi.

Legújabb szentendrei női társkeresők Névnap: április Páratlan társkereső Zsolt felkeltette az érdeklődésed?

A személyes adatok törlése során az adatok felismerhetetlenné tételére kerül sor, oly módon, hogy az adat és az érintett közötti kapcsolat többé ne legyen zárolása társkereső.

A felhasználók jogai személyes adataik kezelésével kapcsolatban: A felhasználók az oldal használata során, más személyek adatait csak akkor hozhatják nyilvánosságra, tehetik mások számára hozzáférhetővé, ha ahhoz az érintett személy is hozzájárult.

ismerkedés a nők arlon

Az érintett hozzájárulása nem szükséges nyilvános közszereplése esetében, vagy az általa korábban korlátozás nélkül nyilvánosságra hozott adatok tekintetében. Amennyiben bárki tudomást szerez arról, hogy az oldalon reá vonatkozó személyes adatot tettek hozzáférhetővé, ezt az Eliézer felé jelezheti.

christian családi társkereső

Amennyiben az érintettség igazolt, az Eliézer az adatokat törli. Amennyiben az érintettség igazolt, az érintett kérheti, hogy az Eliézer az adatokat megfelelő módon későbbi eljárás lefolytatása céljából zárolja. Ebben az esetben az érintettnek az eljárás megindítását 60 napon belül igazolnia kell.

ismerősök stuttgarter hét levél

Az adatokat, valamint azok hozzáférhetővé tételével összefüggő információkat az Eliézer az eljáró szerv rendelkezésére bocsátja, az adott szervre és eljárásra vonatkozó jogszabályoknak megfelelően. Az Eliézer az érintettség igazolásának hiányában is jelezheti a felhasználónak, hogy az általa hozzáférhetővé tett adatok tekintetében hozzá kifogás érkezett.

Kizárólag ezek az Általános Szerződési Feltételek érvényesek.

Adatbiztonság Nem vállal felelősséget az Eliézer az oldalt ért esetleges támadásokért, valamint a felhasználó által közzétett adatokért, információkért, valamint azok valódiságáért, teljességéért, helyességéért, aktualitásáért. Az Eliézer minden tőle elvárható, szükséges intézkedést megtesz zárolása társkereső adatok biztonsága érdekében, gondoskodik azok megfelelő szintű védelméről különösen a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés és sérülés, továbbá az alkalmazott technika megváltozásából fakadó hozzáférhetetlenné válás ellen.

Az Eliézer nem tehető felelőssé azért a kárért, amely abból eredt, hogy a felhasználó adatai védelméről nem megfelelően gondoskodott, így bejelentkezési neve és jelszava könnyen megfejthető, vagy azt harmadik személyek tudomására hozta.

Adatvédelmi nyilvántartás Az Eliézer az adatkezelést a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság által vezetett nyilvántartásba bejelentette.

A nyilvántartási azonosítót az Eliézer annak kézhezvételét követően jelen Szabályzatban feltünteti.

Adatvédelmi Szabályzat

Társkeresés során történő adatkezelés Amennyiben a felhasználó harmadik személyek részére megadja, vagy hozzáférhetővé teszi személyes adatait, ezen harmadik személyek adatkezeléséért az Eliézer és az Üzemeltető nem tehető felelőssé. A felhasználó az általa megadott, Eliézer-en nyilvánosságra hozott adatok tekintetében köteles tudomásul venni, hogy az internet sajátosságaiból adódóan az adatok kikerülhetnek a felhasználó rendelkezése alól.

  • Adatvédelmi Szabályzat | Eliézer - Keresztyén társkereső
  • Adószám: Az Adatkezelő a rendelkezésére bocsátott személyes adatokat minden esetben a hatályos magyar és európai jogszabályoknak és etikai elvárásoknak eleget téve kezeli, minden esetben megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, amelyek a megfelelő biztonságos adatkezeléshez szükségesek.
  • Adatkezelési tájékoztató - First Class Társkereső Budapest
  • Hamis profil alatt ismerkedett, több mint 3 milliót csalt ki férfiaktól delmagyar.
  • Általános szerződési feltételek | Eliézer - Keresztyén társkereső
  • Fordul társkereső
  • A legfrissebb hírek itt A vádirat szerint a nő ben különböző internetes társkereső oldalakon regisztrálta magát többnyire álneveken, s a profilokba mások képét töltötte fel.
  • Стратмор подошел ближе.

Az Eliézer vállalja, hogy a szolgáltatását a Magvető Alapítvány keretén belül működteti. Az Eliézer zárolása társkereső kezelt személyes adatok kezeléséről szóló információkat a jelen Adatvédelmi Szabályzat tartalmazza.

férfi keres nőt mabroka

Jogérvényesítési lehetőségek: A felhasználó jogérvényesítési lehetőségeit az Infotörvény, valamint a Társkereső konvertálni. E-mail: ugyfelszolgalat [at] naih.

Levelezési cím: Budapest, Pf.